ادبیات "مریض حالی":
- مرد گاریچی: منِ بدبخت و بی چاره
- مادیان: دست و پاها (بدن)
- طناب: استعاره از رابطه
- از تو می نوشم: عشق تو را در سر دارم
- بگیر استکانم را: عشق تو نیز یک "ظرفی" دارد. ظرفِ عشق، زندگی است... زندگی ام را بگیر
- شبانه های لب هایم، لبانه های شب هایت: آن چیزی که برای من آرزوست، برای تو خاطره ست گویا! / من رؤیای لب هایت را دارم ولی تو همان شب، با لبهایت عشقبازی می کنی
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازگشتم ...
سپاس
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم ناظری چه خوفه
اره 30 گیگ داد ولی میگه تا فردا وقت داره
به به اوج صدای همایون شجریان تو ترک گریه می آید و وقتی که صدای اسپیکر استدیو رو تا نهایت قدرت بدم بالا
آبی که از این دیده چو خون میریزد
خون است بیا ببین که چون میریزد
پیداست که خون من چه برداشت کند
دل می خورد و دیده برون میریزد
در حال حاضر 397 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 397 مهمان ها)