نوشته اصلی توسط MaMaTiR خوبه تو امیدی داری تو اروپا... من که لیورو رئال ریدن تنها امیدم پرسپولیس
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پوپولیست ی کوتی رو بهتون نداد... شما طرفدارای بارسا نمودینش
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ی کوتی رو بهتون نداد... شما طرفدارای بارسا نمودینش
������������������������������
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ی کوتی رو بهتون نداد... شما طرفدارای بارسا نمودینش کوتی بنظرم میتونه با قیمت بالا بندازه به بارسا بجاش یه دفاع و یه دروازبان مطمئن بخره
تو فقط اشاره کن ببین چطور.....
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy کوتی بنظرم میتونه با قیمت بالا بندازه به بارسا بجاش یه دفاع و یه دروازبان مطمئن بخره دفاع و ی هافبک میخواست که ندادن تیماشون به هیچ وجه.. من میگم اگه میدادن این بازیکنارو اینام کوتی رو میفروختن فن دایک و نبی کیتا رو نه ساوتهمپتون حاضر شد بده نه لایپزیش...حتی تا 70 تا برا هرکدومشون پیشنهاد داد ندادن
نوشته اصلی توسط MaMaTiR دفاع و ی هافبک میخواست که ندادن تیماشون به هیچ وجه.. من میگم اگه میدادن این بازیکنارو اینام کوتی رو میفروختن فن دایک و نبی کیتا رو نه ساوتهمپتون حاضر شد بده نه لایپزیش...حتی تا 70 تا برا هرکدومشون پیشنهاد داد ندادن کیتا قرارداد بست اما فصل بعد کوتی رو الان بفروشن . فن دایک و یه دفاع دیگه بخرن خیلی مفت گل میخورن
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy کیتا قرارداد بست اما فصل بعد کوتی رو الان بفروشن . فن دایک و یه دفاع دیگه بخرن خیلی مفت گل میخورن کمر به پایین افتضاحه تیم..کمر به بالا غول
نوشته اصلی توسط MaMaTiR کمر به پایین افتضاحه تیم..کمر به بالا غول
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 712 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 711 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن