چشم من پلی شد
نوشته اصلی توسط SaSan69 منم دیروز سر آرسنال و امروز یوونتوس نزدیک 250تومن برد رو از دست دادم جفتشو میخواستم بزارم شک کردم به خیر گذشت ارسنال دو تا خطا زد برد یووه هم که افت کرده ...
نوشته اصلی توسط Rmin جفتشو میخواستم بزارم شک کردم به خیر گذشت ارسنال دو تا خطا زد برد یووه هم که افت کرده ... دیروز برد مساوی تاتنهام رو انتخاب کردم گفتم این ارسنال بزن نیس اما شده بود بارسلونا دیوث امروزم یوونتوس واقعا داغون بود گل اولو دیدی که دفاع نمی تونست ی توپ رو از محوصله جریمه بیرون کنه! فکر کن آیندهوون رو داشته باشی دقیقه 93 گل بزنه بعد اونور یووه گند بزنه خیلیه
Meysam Molaei
نوشته اصلی توسط SaSan69 دیروز برد مساوی تاتنهام رو انتخاب کردم گفتم این ارسنال بزن نیس اما شده بود بارسلونا دیوث امروزم یوونتوس واقعا داغون بود گل اولو دیدی که دفاع نمی تونست ی توپ رو از محوصله جریمه بیرون کنه! فکر کن آیندهوون رو داشته باشی دقیقه 93 گل بزنه بعد اونور یووه گند بزنه خیلیه یووه دفاع و هافبکش تعطیله جدیدا ... ارسنالو منم فکر نمیکردم اونجور بازی کنه ببره ... اره همیشه برعکس میشه من از اینتر میترسیدم مساوی کنه برد اما اونور مساوی شد
نوشته اصلی توسط Rmin یووه دفاع و هافبکش تعطیله جدیدا ... ارسنالو منم فکر نمیکردم اونجور بازی کنه ببره ... اره همیشه برعکس میشه من از اینتر میترسیدم مساوی کنه برد اما اونور مساوی شد اره نابوده یوووه من اینترو داشتم
Meysam Molaei, Rmin
کم تو قفس کردنتون؟
وفاتا تموم پس از دوماه تراک دو پلی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تو که تازه با البوم یادگاری سیاوشو شناختی حرف نزن من بگم باز ی چیزی از فرنگیس فنشم.. اونم از فرنگیس سال 53 تازه کینه هم دارم ازش
سالروز هجرت پیامبر اکرم ( ص ) از مکه به مدینه بر آحاد مسلمین جهان علی الخصوص ساکنین مدینه النبی مبارک باد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 390 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 389 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن