یادم باشه یه چیز باحال برات بفرستم تگت کنم تا امکانات ما رو ببینی آخرشیم
یادم باشه یه چیز باحال برات بفرستم تگت کنم تا امکانات ما رو ببینی آخرشیم
هی کسشر هی کسشر ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مزاح کردم با اوباما
آبدارچی رو خوب اومدی اسی آبدارچی
الان من دو ماه بیشتره که با لپ تاپ خودم میام سیستم کل رو ارتقا دادن دیگه ویندوز ایکس پی جواب نمیده همه موندن هی امروز و فردا تا الان هر روز لپ تاپ میزارم تو کیفم عین بچه مدرسه ای که کتاب میزارن همراه لقمه نون پنیر امکانات اینجا فوق العادس قیافه ها فوق العاده تر قراره بعد تعطیلات آخر هفته بیان درست کنن انفورماتیک ما هم سسخلن ینی همه سسخلیم دور هم جمع شدیم کلاس میزاریم ملت نمیدونن چه خبره که
تازه اخلاق سگی من در سر کار شهره ی عام و خاصه تموم شهر منو میشناسن خیلی معروفم
شاتل میلمو جواب داد بله حذف شده شبانه
واکنش شریعتداری (سردار قلم) به حمله موشکی انصارالله یمن به ابوظبی:
یک موشک برای ابوظبی کم است؛ باید توازن رعایت شود
باید موشک بعدی را به ریاض بزند تا دوباره نوبت ابوظبی برسد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
اراکُ گشتم ،
اراکِ دودی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
توی فیس بوک پیدات کردم عاقبت ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 685 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 685 مهمان ها)