به هر حال از نهنگ عنبر ما بهتره
به هر حال از نهنگ عنبر ما بهتره
الی میخوام آشوب رو بیبینم خوبه دیگه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با صدای چند نفر یا چند هزار نفر نمیشه باید این ملت خواب رفته بیدار بشن که خیلی کار سختی هست
ملت ما هنوز تو فکر اینن طلاشون بفرستن واسه علی ضریح طلا بسازن ولی خودشو بچه هاش نون واسه خوردن نداشته باشن
وقعا خرد و عقل نعمت بزرگی هست ولی متاسفانه الان بیشتر ملت ما ازش بی نصیب هستن
الان اکبر میاد میگه جمله گوفتی زیر بزن مال کیه .. ;l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم میگم بهم وام بدین میخوام کار راه بندازم چند نفر هم از اونجا نون بخورن میگن نداریم باید بری تو صف که 8 ماه یا بیشتر طول میکشه که اگه بودجه باشه
رفتم جاهای دیگه انگار میخوان حقوق کارکنانشون از من بگیرن اونقدر بالا حساب میکنن اونم برای گرفتنش باید چند ضامن معتبر و کوفت زهرمار اماده کنم
ولی به حسین هدایتی 1000میلیار وام میدن اونم بدون ضامن کوفت زهرمار تازه پسم نمیده اینهام کاریش ندارن ولی به ما میرسه تموم میشه
دانکریک ، قابل تحمل ،
دیگه یه اتفاق تاریخی بوده در کل نمیشه زیاد حرکتی خاصی روش پیاده کرد ،
هیشکی بهتر از این نمیتونه چیزی واسه این موضوع بسازه ...
تمرکز اصلی روی روایت داستان اصلی دانکریک تشریف داره ، که خیلی هم خوب نشون داده همه چی رو از دم ...
موسیقی فیلم هم خیلی به حال و هوای داستان فیلم میخورد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 479 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 478 مهمان ها)