نوشته اصلی توسط mohammad من ساخت و تولیدم درساش با عمران زیاد فرقی نداره استاتیک و مقاومت مصالح پاس کردم به زور ولی این ریاضی دیوث ولمون نمیکنه از چهارم دبستان تا حالا ساخت و تولید راحت ترین رشته فنی یه کسخول تریناشونم 5 ترمه کاردانی رو می گیرن خیلی پول هم واسه شروع کار می خواد
نوشته اصلی توسط Unforgiven برو توبه کن زد چروک و لوسین پاک کننده هم دارم
نوشته اصلی توسط hesamz ساخت و تولید راحت ترین رشته فنی یه کسخول تریناشونم 5 ترمه کاردانی رو می گیرن خیلی پول هم واسه شروع کار می خواد ممد گفتی ترم چندی؟
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط hesamz ساخت و تولید راحت ترین رشته فنی یه کسخول تریناشونم 5 ترمه کاردانی رو می گیرن خیلی پول هم واسه شروع کار می خواد ممد مشغول کارهای جانبی بوده همزمان 8 نفر رو نون میداده وگرنه فک نکن هوش و استعداد نداره
نوشته اصلی توسط Sajjad دهن لق به یاد داری اون موقع که تو کاردانی رو شروع کردی من سوم دبیرستان بودم ؟ بمیر لاشی
نوشته اصلی توسط SINA ممد گفتی ترم چندی؟
Babak Jahanbakhsh ft. Morteza Pashaei - Mano Baroon
نوشته اصلی توسط hesamz زد چروک و لوسین پاک کننده هم دارم هر چی داری بزن اقا بزن اخرش تو هیچی نمیشی سجاد موفق میشه
نوشته اصلی توسط hesamz ساخت و تولید راحت ترین رشته فنی یه کسخول تریناشونم 5 ترمه کاردانی رو می گیرن خیلی پول هم واسه شروع کار می خواد عمران راحت ترین رشته فنی یه کسخول تریناشونم 5 ترمه کاردانی رو می گیرن خیلی پول هم واسه شروع کار می خواد یعنی سگ تو روح هر کسی که 4 ترمه تموم نکرد رشته عمرانو
نوشته اصلی توسط SINA ممد گفتی ترم چندی؟ میبینی تروخدا باو من فقط 1 سال سر یه درس هنرستان گیر کردم وگرنه 4 ترمه تموم بودم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 407 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 407 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن