نوشته اصلی توسط MaMaTiR برو یکم کار کن(نهار بخور)
برو ی جارو خاک انداز بیار این پوست تخمه هارو جمع کنیم بریم
یه جفت تخمه هست سنگینه تو خاک انداز جا نمیشه صبر میکنیم تا جوجه بشه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 یه جفت تخمه هست سنگینه تو خاک انداز جا نمیشه صبر میکنیم تا جوجه بشه دهن سرویس.. ی کلیپ دیدم داشت نیم رو درست میکرد... 2تا شکوند تو ماهیتابه سومیش ی جوجه پرید از توش بیرون
نوشته اصلی توسط MaMaTiR دهن سرویس.. ی کلیپ دیدم داشت نیم رو درست میکرد... 2تا شکوند تو ماهیتابه سومیش ی جوجه پرید از توش بیرون از زیر مرغ برداشته بوده
نوشته اصلی توسط ehsan1361 از زیر مرغ برداشته بوده من تعجب میکنم چیجوری بال زد این جوجه هه.. فکر کنم خیلی وقت بود رسیده بودخشک خشک بود
نوشته اصلی توسط MaMaTiR @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اون یستردی رو فقط خوشم نیومد بقیش عالی بود ها خودمم با یستردی و دوتا ترک آخرش حال نکردم یه ترکم اضافه هم داشت که تو این نسخه نیست اونم عالیه Roots
نوشته اصلی توسط asc ها خودمم با یستردی و دوتا ترک آخرش حال نکردم یه ترکم اضافه هم داشت که تو این نسخه نیست اونم عالیه Roots روتس رو از افکاری اسکی رفتن حتما میگیرمش اونم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR روتس رو از افکاری اسکی رفتن حتما میگیرمش اونم آره حتما بگیرش خیلی خوبه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR پله که بهترین بازیکن تاریخ هست گوه خورده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 434 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 434 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن