ولی درکل بنده باز پیش بینی میکنم در 10 سال اینده اخرش یه اتفاقی میوفته.یا یه تکونی میخوریم و یه کار مفید میکنیم یا بیشتر بگا میریم
ولی درکل بنده باز پیش بینی میکنم در 10 سال اینده اخرش یه اتفاقی میوفته.یا یه تکونی میخوریم و یه کار مفید میکنیم یا بیشتر بگا میریم
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت به من میگفتن سپهر سیاه چرا میخونی ؟ مگه خوانندگی سیاه و سفید داره تو خیابون منو میبینن نمیشناسن جگرم میسوزه
هیچ اتفاقی تا سال 1410 نخواهد افتاد ... مموتی استارت رکود تورمی رو زد و اقتصاد ورشکسته شد ... حالا هم وارد دوره رکود ده پونزده ساله شدیم که کاری از هیشکی بر نمیاد ... البته حسن چاخان به لطف نفت تونست رشد اقتصادی رو به یک درصد برسونه و جلوی افزایش تورم رو بگیره ( فقط افزایش نه کاهش )
رکود بیداد میکنه ... هر جاییش رو بگیری از یه جا دیگه میزنه بیرون ....
در حال حاضر 677 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 676 مهمان ها)