الی چیچی یه صفحه طومار بهم جواب دادی بابا کی حال داره اینهمه بخونه همشو تو یه خط خلاصه بکن تانکیو
الی چیچی یه صفحه طومار بهم جواب دادی بابا کی حال داره اینهمه بخونه همشو تو یه خط خلاصه بکن تانکیو
این کدوم سایته که با مادرج.ندگیش تاینی رو بگا داد و جلوی دوبله کردن ایران فیلمم گرفت ولی الان داره رگباری دوبله میکنه؟
پانیشر همین چندوقت پیش اومد زارت قسمت اولش دوبله شد
شاید عوامل دوبلشون همون معروفا باشن ولی از نظره شانشور کردن قطعا به خوبی تاینی و ایران فیلم نیستن مثلا تاینی فقط صحنه های روکار رفتن و لب گرفتن رو دوبله نمیکرد بقیشو کامل دوبله میکرد
من کلا اهل اهنگای چس ناله و غمگین گوش دادن نیستم.البته به جز اون البوم اخری داریوش که قدیما گوش میدادم و کارای الان یراحی.ولی خداییش این کارای بمانی خیلی قویه هم شعر هم تنظیم زمانی
قسمت اخره فصل 3 مستر روبات پسفردا میاد هنوز کــــونش نبوده قسمت اول رو بشینم ببینم برم جلو میخوامم قسمت اخر رو همون روز داغ ببینم چه کنم.حسش نیست تو 2 روز 9 قسمت ببینم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاعر میفرماد این دوستانی که دم از جنگ میزنن از تیرهای نخورده چرا لنگ میزنن
نمونش همین محسن رضایی هروقت صحبت از جنگ میشه میگه من باکری رو کشف کردم و اصلا زاییدمش
عامو خودت چیکار کردی باکری هرکی بود بخاطره خودش بود تورو سننه
یه فامیلی دارم نسبتشم باهام نزدیکه.یکی بهم گفت برو ببین فلانی چه عکس پروفایلی گذاشته رو تلگرامش رفتم دیدم به به به به به به به به به به با حرومزاده ی دوران،حسن عباسی سلفی انداخته گذاشته پروفایل درجا بلاکش کردم
مستر روبات فصل دو رو دیدی ؟
در حال حاضر 453 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 452 مهمان ها)