کجایی مادر خوبم ،
کجایی ، کجایی ...
کجایی مادر خوبم ،
کجایی ، کجایی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
بعدشم دختره که ازمایش نمیده و اخرشم ننه هه میگه که باید بیاد ازمایش بده
دیگه نمیشه که خوابیده باشه
صحبتهای بهرو صفاریان بعد از دریافت جایزه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من بازم میگم عکس العمل دختره متناسب با داستان نبود
وقتی باباهه کرده توش و دختره ریلکسه دیگه اینهمه به هم ریختگی نباید داشته باشه
دیوث چای شیرین چیه بیا یه دستگاه اسپرسو ساز معرفی کنم ما داریم فقط بخر و بخور
بابا یکی دیگه کیف کرده به ما چه
اخر این داستانای سوراخی فقط به سوراخ ختم میشه
ویدئو ففر درباره دستگاه بودن صدای موزن .. ;l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستگاه نسپرسو لاتیسیما پرو که کپسول میخوره خیلی هم طعمای مختلفی ازش هست دیجیم داره کپسولاشو
خیلی راحت لاته ماکیاتو کوفت میکنی
دستگاش فکر کنم الان یه ۲ و خورده ای باشه
در حال حاضر 484 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 484 مهمان ها)