اون الی دیوس که من میشناسم ژون به عزرائیل نمیده بابا ..
اون الی دیوس که من میشناسم ژون به عزرائیل نمیده بابا ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همانم که تو غمگین بشوی ،
میمیرد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
سینجول دردِ مشترک است ،
اونو فریاد کنید ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
میر انجمن جایی در صف تعالم داشت ؟
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
من و تو
هر دو تمامیم بهم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در دلم بنشستهای ؛
بیرون میا ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
کاش این گور ،
فقط جای تن سینجول بود ...
Milik ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
کاش سینجول را ،
رهی به گورستان بود ...
Milik ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
پندارت بسی نیک است
گورستان را به درگاهت می اوریم
راسی الان چک کردم دیجی اس داد غروبی کد تخفیف داد اونو شیکا کونم .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 401 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 401 مهمان ها)