چیزی که ازت توی خاطرمه ،
موهای مشکی و صافه ،
مگه نه ...![]()
چیزی که ازت توی خاطرمه ،
موهای مشکی و صافه ،
مگه نه ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
یه جوری بغلم میکردی من که ،
انگاری داری یکیو میکشی ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
شال و روسریت به جای دستِ من ،
حال تو دستای بادِ ،
مگه نه ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
**
مريضحالی ام خوش نيست
نه خواب راحتی دارم
نه مايلم به بيداری
درون ما تفاوت هاست
تو مبتلا به درمانی،
و من دچار بيماری
*
كنارِ تخت می خوابم
مگر هوا كه بند آمد
نفس كشيدنت باشم
تو روز می شوی هر شب
و صبح می شوی هر روز
تو خواب راحتی داری …
*
نه جیک جیک مستانت
نه سردی زمستانت
رجوع كن به دستانت
چه روزهای بسياری
كه ظلم ها روا كردی
به دست های بسياری
*
شبانه، مرد گاريچی
به خانه می كشد خود را
اگر كه ماديان خسته؛
اگر طناب هم پاره؛
درون مرد همواره
كشيده می شود باری
*
تو را شبانه تا هر شب
به روی شانه خواهم برد
تو را شبانه خواهم مُرد
شبانه های لب هايم
لبانه های شب هايت
شبانه های بيداری
*
خيالبافی ات بد نيست !
خيال كن كه خواهی رفت...
همين كه رفتی و مردم،
تلاش كن كه برگردی
و در كمال خونسردی
مرا به خاک بسپاری...
*
زياد ياوه می گويم
گره بزن زبانم را !
زياد از تو مي نوشم
بگير استكانم را !
بگير هرچه را دارم
ببخش هرچه را داری
*
تو قفلِ قفل ها هستي
كليد كن به تقديرم
كليد كن به زنجيرم
كليد كن به پروازم
بدوز بال هايم را
به پيله ي گرفتاری
*
مسير گريه سر بالا
ابوعزای من غمگين
سرم به هر جهت بالا
سرت به هر جهت پايين
و تلخ بودنت شيرين،
و زخمْ بودنت كاری
*
چه بی قرار و سنگين بار
به خانه می كشم خود را
چه بي گدار در قلبم
زبانه می كشی خود را
من از تو سخت دلگيرم
تو از كه سخت بيزاری؟!
*
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه میکنهشچه موکونه صفا ..![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 651 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 651 مهمان ها)