La vie est là
سگ تو روحت کرامت ..
من فقط از این خوشم اومد !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریو گرفتم سرعتش عالیه ..
هرکی میخواد بش بدم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لایک کنید خیای پیج خوبیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم صدای حامتینو شنیدین شما ..
یک صدای خوشگلی داره که نگو ..
زنگ زدم بش برداشت دو بار بلند گفت الو الو ..
میخواین بشنوین !?؟!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
قلبم غلاف خنجر و دستم رکابتان
شد حاصل برابری و انقلابتان
باور کنید حرف دلم را که بعد از این
من زنده ام فقط که بگویم جوابتان
بی اختیار زنده و بی میل سوی مرگ..!
کی باز می شود گره های طنابتان
روزی از این کمای مداوم در انجماد
بیدار می شوم که بیایم به خوابتان
تازی شدم و پشت شکارت دویده ام
مزد تلاش من شده بوی کبابتان!
از بس که حکمتان شده اعدام بیگناه
تیری نماند است درون خشابتان
هرچند که مچاله شدم در فشار فقر
هشتم گِرو به نُه شده زیر حسابتان..؛
اما همیشه چشم و دلم سیر بوده است
سیر از علف چریدن و از نان و آبتان
مهدی صفا
10 سال از عمر هنری محسن گذشت
و 10 سال از مرگ حسین پناهی
در حال حاضر 404 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 404 مهمان ها)