نوشته اصلی توسط A M I R رپ ها خراب میکنه ولی بقیه اوکی نمیدونم چرا باز برگشت سمت رپ عقل درست حسابی نداره که
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط Unforgiven میگم کار و کاسبیت چیه تو حرف از درامد میزدی جان؟
نوشته اصلی توسط A M I R رپ ها خراب میکنه ولی بقیه اوکی نمیدونم چرا باز برگشت سمت رپ تو ازم بدت میاد
.
نوشته اصلی توسط Unforgiven بهادر دیوث است فقط همین یادم نمیره یه روز کامل یه ملتو سر کار گذاشت بعد گفت اهنگ فرداست در حالی که ظهرش میدونست البته دلایل بسیار است بزرگان بهتر میدونن 10/30 سر شبه باو البته ممد 68 باید ساعت 10 گوشیشو خاموش کنه بخوابه
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط mahdi 10/30 سر شبه باو البته ممد 68 باید ساعت 10 گوشیشو خاموش کنه بخوابه فردا هم روز خداس کلا بره گوش دادن به هیچ آهنگی عجله ندارم بره من آهنگ هر چقدر بیشتر گوش میدم احساسم در موردش مشخص میشه پس مهم نیست که 10 بیاد یا 2 شب
مردم چه امکاناتی دارن عکسهای پارتیشونو واسه ما پخ میکننبا شونصد در و داف اویزون از خودشون
نوشته اصلی توسط mahdi مردم چه امکاناتی دارن عکسهای پارتیشونو واسه ما پخ میکننبا شونصد در و داف اویزون از خودشون
نوشته اصلی توسط A M I R خاک بر سرش اگه برگرده به اون دوران همون سالی 1 دونه بسه دو تا تراکای دو تا البوم اخرش تموم رپ ها رو میخوره هرچی میخوای بگو ولی نمیتونی اینو انکار کنی : شاهین وقتی رپ میخونه کلی حرف و مفهوم داره واسه گفتن . وقتی راک کار میکنه و موسیقیش قویه حرفش ضعیف میشه واسه من حرف مهمه نه موسیقی
نوشته اصلی توسط HamTin هرچی میخوای بگو ولی نمیتونی اینو انکار کنی : شاهین وقتی رپ میخونه کلی حرف و مفهوم داره واسه گفتن . وقتی راک کار میکنه و موسیقیش قویه حرفش ضعیف میشه واسه من حرف مهمه نه موسیقی رپی که الان میخونه یا رپی که چند سال پیش میخوند؟
نوشته اصلی توسط mohammad68 شیطونه میگه پخش اختصاصی بزنیم ریلیز کنیم نوشته اصلی توسط mohammad68 فردا هم روز خداس کلا بره گوش دادن به هیچ آهنگی عجله ندارم بره من آهنگ هر چقدر بیشتر گوش میدم احساسم در موردش مشخص میشه پس مهم نیست که 10 بیاد یا 2 شب سوپرایز داره اهنگ پناهی زنده شده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 98 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 98 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن