چرا نوشتن تا ساعاتی دیگر همون فردا خوبه دیگه
چرا نوشتن تا ساعاتی دیگر همون فردا خوبه دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی چارتار خوب بود؟ بگیرم یعنی
چرا اینستا رو مرورگر بالا نمیاد دیگه
الان ای ام دی بی کامل عکساش لود میشه عوضش اینستا بالا نمیاد..هربار سیخو میکنن ی جا
الی گوه تو سلیقت 4تار یکنواخت هه ولی من با 2 ترکش حال کردم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موقعی که من فاکتور شبانه تا سال بعدو دادم قیمتا و حجما فرق میکرد حالا سال بعد همی سرعت 8 مگ ماهی 50 تومن رو میگیرم خوبه دیگه بدون نت شبانه 350 گیگ بت میده ماهیانه نصفش بین الملل
در حال حاضر 428 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 428 مهمان ها)