[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واکنش امیرمهدی ژوله نسبت به سقوط هواپیمای تهران_یاسوج
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واکنش امیرمهدی ژوله نسبت به سقوط هواپیمای تهران_یاسوج
آخرین عکس سلفی علیرضا جامعی یکی از مسافران هواپیمای تهران - یاسوج
دلخوشیمون شده البوم شادمهر
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غروب خیلی خوب بود که.. چجوری غروب رو حساب نکردی
محسن جدیدا دیوونه شده...دمو رو پخش میکنه بعد یک ماه میاد یک قطعه دیگه پخش میکنه...اصلا سیاست کاری اینقدر شخمی من ندیدم... عنتر فکر میکنه ما اوسگولشیم خب دمو میدی دو روز بد نه اصلا یک هفته بعد قطعا رو منتشر کن دیگه...خب من الان اصلا از تب و تاب مسلخ افتادم...
امروز تو یادگار گذاشتم در *** یه دنا یه پرایدی گذاشت در من یه پژو هم گذاشت در پرایدی...به دنا سه تومن دادم تا دست از سر کچلم برداشت
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این ملودیا بدم میاد نمونش آهنگ کجایی خواجه امیری بود که همه خوششون اومد حتی موزن پست گذاشت براش ولی من اصلا حال نکردم باهاش
مشکل از منه
در حال حاضر 486 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 486 مهمان ها)