یه خبر که خوشت بیاد الی
ژاوی: تنها حسرت دوران ورزشی من این است که هیچوقت در کنار اسکولز بازی نکردم
ژاوی هرناندز اسطوره آبی اناری ها در صحبت های اذعان داشت که از بازی نکردن کنار اسکولز افسوس میخورد.
به گزارش دیلی میل، بازیساز تیم ملی اسپانیا و بارسلونا که به تازگی از بازی های ملی خداحاظی کرده است در تیم ملی دوران بسیار موفقی داشت و موفق شد به همراه اسپانیا دو بار قهرمان اروپا و یک بار نیز قهرمان جهان شود اما با وجود سپری کردن 16 سال در بالاترین سطح فوتبال جهان به همراه بارسا، ژاوی بازی نکردن کنار اسکولز نقطه تاریکی در کارنامه ورزشی خود میبیند.
او در این مورد میگوید: "هنگامی که به افتخاراتم به همراه اسپانیا و بارسلونا و بازیکنانی که در کنارشان بازی کردهام فکر میکنم، برای من غیر ممکن خواهد بود که افسوس چیزی را بخورم. شاید تنها حسرت کوچک من این است که هیچوقت کنار اسکولز بازی نکرده ام، ولی نه او منچستریونایتد را ترک کرد و نه من بارسلونا را ترک کردم."
ژاوی همچنین در مورد خداحافظی خود از بازی های ملی نیز گفت: "من باید پس از یورو 2012 خود را بازنشسته میکردم، اما گذشته، گذشته است و فکر میکنم کاش این کار را کرده بودم. مسلماً جام جهانی برزیل برای ما بسیار نا امید کننده بود، ولی همیشه به اینکه بازیکن اسپانیا بودهام افتخار کردهام. ما مثل یک تیم به هم نزدیک بودیم حتی زمانی که شرایط خوب پیش نمیرفت."
کنسرت HD نیکول یادت رفت بهم بدی ایا
ها خدا رسوند همتینو بیا یاهو جون عزیزت
الی دیشب بک فوتبال چسبید جون ممر که نگو ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا آخه تتلو باید از خیلیای دیگه بیشتر طرفدار داشته باشه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
همتین کجایی نگو پستای صفه های قبلو داری میخونی اعلام وجود کن
در حال حاضر 375 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 375 مهمان ها)