فقط من حس میکنم زن راموس رو جایی دیدم یا شما هم همین حس رو دارین ؟
![]()
الدنگا آلبوم دال بند رو گوش کنید
آلبوم اولشون قشنگ تر بود ولی اینیکی موسیقی مفهومی تری داره
آلبوم دووم باید همینطوری باشه
دمشون گرم
لینک بده ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ جدید سحر درباره بچه های کار و اینا ...
خواستم بگم از بچه های کار خاطره خوشی ندارم
یه بار شهرداری رشت بودم فقط 7 تومن تو جیبم بود
یکی ازینا اومد گفت عمو تو رو خدا ازم ادامس بخر گفتم چند گفت 2 تا 5 تومن منم خریدم ازش
بلافاصله رفیقش اومد و قسم امام حسین و حضرت عباس و چی و چی که باید ازم بخری
گفتم ببین همین 2 تومن فقط برام مونده باور نکرد و چن دقیقه پاپیچم شد که دروغ میگی و هیچ رقمه نمی رفت
آخرشم بهم فحاشی کرد و رفت
چن وقت پیش یکی از بازیگرا گفته بود همیشه به اینا پول میدادم ولی یه بار که ندادم فحاشی کردن دقیقا همون ...
![]()
اینکه یه عده تو رو خر فرض کنن و برات فیلم معصومیت و مظلومیت بیان تا تحت تاثیر قرار بگیری
بعدش که ببینن پول نداری بهت فحش بدن این یعنی چی نمیدونم والا![]()
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر شما چیه
در حال حاضر 474 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 474 مهمان ها)