فقط من حس میکنم زن راموس رو جایی دیدم یا شما هم همین حس رو دارین ؟
الدنگا آلبوم دال بند رو گوش کنید
آلبوم اولشون قشنگ تر بود ولی اینیکی موسیقی مفهومی تری داره
آلبوم دووم باید همینطوری باشه
دمشون گرم
لینک بده ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ جدید سحر درباره بچه های کار و اینا ...
خواستم بگم از بچه های کار خاطره خوشی ندارم
یه بار شهرداری رشت بودم فقط 7 تومن تو جیبم بود
یکی ازینا اومد گفت عمو تو رو خدا ازم ادامس بخر گفتم چند گفت 2 تا 5 تومن منم خریدم ازش
بلافاصله رفیقش اومد و قسم امام حسین و حضرت عباس و چی و چی که باید ازم بخری
گفتم ببین همین 2 تومن فقط برام مونده باور نکرد و چن دقیقه پاپیچم شد که دروغ میگی و هیچ رقمه نمی رفت
آخرشم بهم فحاشی کرد و رفت
چن وقت پیش یکی از بازیگرا گفته بود همیشه به اینا پول میدادم ولی یه بار که ندادم فحاشی کردن دقیقا همون ...
اینکه یه عده تو رو خر فرض کنن و برات فیلم معصومیت و مظلومیت بیان تا تحت تاثیر قرار بگیری
بعدش که ببینن پول نداری بهت فحش بدن این یعنی چی نمیدونم والا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر شما چیه
در حال حاضر 624 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 624 مهمان ها)