اوه چی بود حیف شد سوژه ای بود
به پسره گفتم دمت گرم از این صفحه یه عکس بگیر ، بعد چند دیقه یه عکس تحویلم داد ، دیدم بالاش تو گوگل سرچ کرده :
فیلم **** ایرانی
آقا آبروی منو نبردین ، خداوکیلی من خراطها گوش نمیکردم ، این الیاس دیوث همه جا پر کرده
علی تکتا هم به مسافر کشی رسید کارش
شب جمعه همگی به خیر... مسافرت ها خوش گذشت؟؟
این روزها برای تامین مخارج موسیقی شدیدا درگیر كارهایی خارج از موسیقی هستم... گاهی یه اتفاق بد همه اتفاقات خوب رو نابود می كنه و توی مسیر یهویی یه چراغ قرمز جلوی آدم سبز می شه...
البته معنیش اینه كه یه چراغ سبز جلوی آدم قرمز می شه...
فعلا پرچم من بالا نیست... آوردمش پایین چون یه سری تعمیرات نیاز داره
الی از موقعی که فتوای پای چپ و راست هنگام ورود به دستشویی رو داده یه جوری شده ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 436 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 436 مهمان ها)