نوشته اصلی توسط R A S O O L خطریه بابا ! داداشش خیلی باهام خوبه هر دفعه میرم از دور دست تکون میده کلی سلام و احوال پرسی ! حتی جلو من با خواهرش شوخی میکنه ولی به بقیه اصلا رو نمیده ، برادر خانم خوبی پس خواهی داشت مجرده، شک نکن.
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
نوشته اصلی توسط KamkarDel ، برادر خانم خوبی پس خواهی داشت مجرده، شک نکن. همش اون انگشتره ذهنمو درگیر کرده
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L همش اون انگشتره ذهنمو درگیر کرده نه بابا، مشکلی نیست، حالا گفته یک تنوعی بشه. خودتم میگی حلقه نبوده
نوشته اصلی توسط KamkarDel نه بابا، مشکلی نیست، حالا گفته یک تنوعی بشه. خودتم میگی حلقه نبوده نه انگشتر سبز بود حتی طلا هم نداشت
نوشته اصلی توسط R A S O O L نه انگشتر سبز بود حتی طلا هم نداشت بسیار عالی. دختر شوهر دار یا حتی نامزددار، خود به خود خودش رو نشون میدن. کلا داخل رفتار و عملش پیداست. پیامک بازی میکنه، با تلفن حرف میزنه زیاد و ...
نوشته اصلی توسط KamkarDel بسیار عالی. دختر شوهر دار یا حتی نامزددار، خود به خود خودش رو نشون میدن. کلا داخل رفتار و عملش پیداست. پیامک بازی میکنه، با تلفن حرف میزنه زیاد و ... نه زیاد ! همیشه همون قسمت آرایشی هستش ! ولی من جز تنها مشریهایی هستم که همیشه سلامم میکنه
KamkarDel
نوشته اصلی توسط R A S O O L ولی من جز تنها مشریهایی هستم که همیشه سلامم میکنه اونم دلش میخواد دیگه ...
نوشته اصلی توسط KamkarDel اونم دلش میخواد دیگه ... نه بابا اون قیافش هزار درجه بالاتره ! لامصب به حوری گفته زکی
نوشته اصلی توسط R A S O O L نه بابا اون قیافش هزار درجه بالاتره ! لامصب به حوری گفته زکی باشه بابا، قیافه درسته مهم هست ولی ملاک واسه عشق و ازدواج نیست. اصل تفاهم و پاک دلی هستش
نوشته اصلی توسط KamkarDel باشه بابا، قیافه درسته مهم هست ولی ملاک واسه عشق و ازدواج نیست. اصل تفاهم و پاک دلی هستش ازدواج؟؟؟ تو واقعا فکر کردی همچین خانواده ای به من دختر میده؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 328 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 328 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن