نوشته اصلی توسط KamkarDel از کجا مطمئنی رسول آخه؟ بابا طرف مشهور ترین داروسازه شهرمونه داداشش ! همه رو اسمش قسم میخورن ! خودش تو خوشگلی زبازده خاص و عامه ! من آخه چی دارم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L بابا طرف مشهور ترین داروسازه شهرمونه داداشش ! همه رو اسمش قسم میخورن ! خودش تو خوشگلی زبازده خاص و عامه ! من آخه چی دارم پس اگه اینجور فکر میکنی، کلا فراموشش کن خدا رو که داری
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
نوشته اصلی توسط KamkarDel پس اگه اینجور فکر میکنی، کلا فراموشش کن خدا رو که داری 50 تا ژلوفن 100 تا قرص آهن 40 تا فولیک اسید 40 تا آنتی بیوتیک پس تلکیف اینا چی میشه؟
نوشته اصلی توسط R A S O O L 50 تا ژلوفن 100 تا قرص آهن 40 تا فولیک اسید 40 تا آنتی بیوتیک پس تلکیف اینا چی میشه؟ ببر پسشون بده
نوشته اصلی توسط KamkarDel ببر پسشون بده جواب منفیه
نوشته اصلی توسط R A S O O L جواب منفیه
نوشته اصلی توسط R A S O O L جواب منفیه یکاری چیزی برات دست و پا کن. سرکار نیستی رسول؟
نوشته اصلی توسط KamkarDel یکاری چیزی برات دست و پا کن. سرکار نیستی رسول؟ درس میخونم کنکور دارم تنها امیدمه ! آگه یه رشته توپ قبول شم
نوشته اصلی توسط R A S O O L درس میخونم کنکور دارم تنها امیدمه ! آگه یه رشته توپ قبول شم کنکور کارشناسی؟
هنوزم همون بو همون طرز لبخند همون روسری و همون شال و دستبند
KamkarDel
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 257 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 257 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن