نوشته اصلی توسط R A S O O L 20 تومن رو لباس خریدی از دیجی استایل ؟ نع امتیاز یه دفتر پیشخوان میخوام سهم یکی دیگه ام بگیرم
نوشته اصلی توسط KamkarDel کارمند باشی، تحقیق نکرده دومادشونی. اوووخ جووونم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
نوشته اصلی توسط Chavosh نع امتیاز یه دفتر پیشخوان میخوام سهم یکی دیگه ام بگیرم پول توشه؟
نوشته اصلی توسط Chavosh نع امتیاز یه دفتر پیشخوان میخوام سهم یکی دیگه ام بگیرم وام خرید خودرو بگیر ! الکی یه قولنامه چرت ببر بگو ماشین خریدم
نوشته اصلی توسط KamkarDel کارمند باشی، تحقیق نکرده دومادشونی. هر وخ صحبت از این چیزا میشه یاد اون جکه میفتم پسره میره خواستگاری ازش میپرسن چی داری پسره دولشو در میاره میذاره رو میز میگه من کل دار و ندارم همینه
نوشته اصلی توسط KamkarDel
نوشته اصلی توسط Chavosh هر وخ صحبت از این چیزا میشه یاد اون جکه میفتم پسره میره خواستگاری ازش میپرسن چی داری پسره دولشو در میاره میذاره رو میز میگه من کل دار و ندارم همینه فعلا منم در همین حدم
نوشته اصلی توسط KamkarDel پول توشه؟ بستگی داره کدوم شهر باشی چقد به کارت اهمیت بدی چقد امتیاز داشته باشی من فقط سهم گرفتم کاری نمیکنم
نوشته اصلی توسط Chavosh هر وخ صحبت از این چیزا میشه یاد اون جکه میفتم پسره میره خواستگاری ازش میپرسن چی داری پسره دولشو در میاره میذاره رو میز میگه من کل دار و ندارم همینه دیوث بیشتر هم واسه همون رفته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 482 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 482 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن