!?ها؟!
!?ها؟!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارو خیلی باحاله
واقعا فک نمیکردم در این حد ادم بیسواد داشته باشیم
اصلا طرف حتی فارسی هم بلد نیست بخونه دیگه واقعا قفل میکنم یسری سوالا میبینم
همین الان 50 نفر پیام دادن ک لینک دانلود شماره مجازی رو بده
میگم مگه این لینک دانلودش نیست گذاشتم تو کانال ؟ مگه فارسی بلد نیستی بخونی ؟ باز هم انکار میکنه میگه نیست
بابا وژدانن برید یکم سطح سوادتون رو بالا ببرید یسری ها
اصلا نمیگم سواد اینترنتی سواد خوندن فارسی
یا یارو میگه این شماره مجازی تلگرام بدون فیلتره ؟
نمیخوام توهین کنم واقعا حقیقت محض هست
80 درصد این سوالات بیش از حد پیش پا افتاده رو خانوم ها میپرسن
برا همینه سرانه مصرف لوازم ارایشی تو ایران صد برابر ی کشور امریکایی هست
بابا بجای ارایش کردن و دور دور کردن وکلاس ریختن الکی برید یکم سوادتون رو ارتقا بدید
اخه ازادی میخواید چکار وقتی بلد نیستید حتی یه متن فارسی رو بخونید و درست ازش برداشت کنید
میگن تقصیر دولته ؟ بابا این هیچ ربطی به دولت نداره من میشناسم زن های ک در بدترین محدودیت ها بودن و بهترن سواد دیجیتال دارن
میشناسم زن های ک توی روستا بزرگ شدن تا 20 سالگی گوشی از نزدیک ندیدن الان جزو بهترین منیجر ها هستن
این مسایل هیچ ربطی به اخوند نداره اقا جان
ربط به این داره 95 درصد زنها به فکر قر و تاب رفتن هستن و یک درصد هم به فکر سواد نیستن
الیاس سریال کمدی معرفی کن خیلی خنده دار باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 688 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 688 مهمان ها)