توو این روزهایِ بدِ لعنتی
امیدم به رویای عشقه هنوز
که خورشید پا می شه از خوابِ مرگ
که می ریزه دیوار حتمن یه روز...
توو این روزهایِ بدِ لعنتی
امیدم به رویای عشقه هنوز
که خورشید پا می شه از خوابِ مرگ
که می ریزه دیوار حتمن یه روز...
رفقا من اهنگ پس زمینه این کلیپو میخوام جر خوردم از بس گفتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارل اورف - کارمینا بورانا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کفر نمیگم سوال دارم یک تریلی محال دارم
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدرام میگن دلت بزرگ نبود ،دل یه زندونه یه چهار دیواری
تصورم از تو دود هوا شد رفت ، تا هی سقوط کنم به زیرسیگاری
صعود می کردم به قله ی چشمات سقوط می کردم مهم نبود برات
دلم میخواست که تورو حبس کنم تو صدام ،هیشکی به غیر از تو مهم نبود برام
گیتار عادل
مهر ۹۳ بود اومدم اینجا
قدیما یه چاوشی نیوز بود میرفتم کامنتها رو میخوندم
تو یکی از کامنتها الیاس بود یا کس دیگه نمیدونم آدرس اینجا رو نوشته بود
اومدم عضو شدیم تا الان.
چقدر زود میگذره ...
۴سال پیش ...
در حال حاضر 197 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 196 مهمان ها)