اشک امانم برید
بغض گلویم درید
کاش فراوان شوی
بر شب باران من ...
"اینو میشه تتو کرد"
اشک امانم برید
بغض گلویم درید
کاش فراوان شوی
بر شب باران من ...
"اینو میشه تتو کرد"
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
این برنامه که از روی عکس DNA مشخص می کنه (هر چند فان)
با عینک بیش از 50 درصد منو روس معرفی کرد
بدون عینک بیش از 70 درصد من رو اهل بریتانیا دونست (ایرلند و اسکاتلند و انگلیس که انگلیسش بیشتر بود)
واقعا عجیبه که عینک می تونه DNA رو تغییر بده ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
الان که با عینک دارم سپری می کنم همش منتظرم یکی چاچا بیارم سلامتی بریم بالا و بعد تو برفا با اینکه لباس اسکیمویی پوشیدیم بریم شکار خرگوش یا فوک یا هر چی که هست ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
به به ،
علیرضا آذر کار داد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
خودش فهمید اوضا خرابه ملت شاکین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک اول - یه خورده هم ترک دوم ، بعد دیگه رو به زوال
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
درود و وقت بخیر
از داریوش کار جدید خبری نیست؟
این کار و باید با امثال قلاش و همون کار دیگه ای که برای تیتراژ شبکه پنج خوند پارسال مقایسه کرد که به نظرم خیلی بهتر بود از اونا حتی علاوه بره ترانه تنظیمش تیکه های خوب داشت توش
در حال حاضر 345 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 345 مهمان ها)