صفحه 18133 از 18593 نخستنخست ... 17133176331803318083181231813118132181331813418135181431818318233 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 181,321 به 181,330 از 185921

موضوع: Chavoshi News |

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milik نمایش پست ها

در یک سیستم فاسد ، *یا هم سو با فساد باید بود ، **یا هم سو باید فساد نباید بود ،
    *گزینه ی اول زیرشاخه هاش زیاد تشریف داره ؛ ** گزینه ی دوم هم محدود میشه به حذف (حالا به هر روشی) ...
    ولی میشه دم از اوپوزیسیون بودن نزد که حالا اینطور برعکس شه
    میشه واسه بسیج نخوند میشه واسه شهرداری نخوند میشه خنثی بود و فقط کار خودشو بکنه
    قبول کن که هیچ جوره نمیشه توجیه کرد
    که داره به زوال میره
    نمیشه هم شیرمردا بخونی هم اهنگ واسه اوج
    مگر اینکه به خودشون متصل باشی و اهنگهای اعتراضیتم سوپاپ اطمینانی باشه که امیدوارم اینطور نباشه و هرچه زودتر برگرده
    عجب حلوای قندی تو
    امیر بی گزندی تو

فوق حرفه ای
    گفته بودم که دو تا آلبوم در آینده منتشر خواهد شد که کلا سطح موسیقی رو در این مهنت سرا چند پله بالا می بره ...

یکی از این دو آلبوم به نام (همیشه ، لحظه باران) با صدای : پوریا اخواص ، آهنگسازی : بهنام ابوالقاسم پور ، اشعار : علیرضا کلیایی (بیت به بیت شعرهای ایشون رو میشه قاب کرد ...) روانه بازار خواهد شد ...

آلبوم دیگر به نام (نام من عشق است) با صدای محمد معتمدی ، آهنگسازی : میدیا فرج نژاد و بهزاد عبدی ، اشعار : حسین منزوی (سلطان غزل) ، غلامرضا طریقی (شاگرد حسین منزوی) ، علیرضا کلیایی (گفتم که حک شدنی ست قلم ایشان) علیرضا بدیغ (ادیب به تمام معنا) ، محمدرضا شفیعی کدکنی (م.سرشک) ، خضرت مولانا ... به بازار عرض خواهد شد ...

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AmirHossein98 نمایش پست ها
    ولی میشه دم از اوپوزیسیون بودن نزد که حالا اینطور برعکس شه
    میشه واسه بسیج نخوند میشه واسه شهرداری نخوند میشه خنثی بود و فقط کار خودشو بکنه
    قبول کن که هیچ جوره نمیشه توجیه کرد
    که داره به زوال میره
    نمیشه هم شیرمردا بخونی هم اهنگ واسه اوج
    مگر اینکه به خودشون متصل باشی و اهنگهای اعتراضیتم سوپاپ اطمینانی باشه که امیدوارم اینطور نباشه و هرچه زودتر برگرده
    مگه برات مشخص نشده که اینجا اگه معترض هم باشی باید چیزی رو که بهت میگن به عنوان اعتراض اجرا کنی و بگی ، مثل عروسک خیمه شب بازی ، همه راستِ راست به حساب میان اینجا ، کسی جرات حتی چپ نگاه کردن هم نداره چه برسه به اینکه بخواد چپ باشه ،
    مثل یه شوی تلویزیونی واسه سرگرمی رعیت ، ارباب یه کارناوال هایی راه می ندازه هر چند وقت یه بار ،

اما شخصا ندیدم یا نشنیدم یا نخوندم که چاوشی جایی موضع گیری سیاسی کرده باشه ...
    اوج و شهرداری و ... فرقی با مثلا ترانه شرفی و هنر هفتم و بقیه جاها ندارن
    مثلا خصوصی ها با واسطه گری و رانت صرفا واسه پولشویی فعالیت می کنن ،
    اوج و شهرداری هم بدون واسطه و رانت پولشویی می کنن و به شستشوی مغزی جماعت مشغول تشریف دارن ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای
    تو کشوری که هنرمندش خودش به خودش لقب مستقل داده ، یه کار ضبط کرده به مدت 7:12 که توش بیاد از یه چیزی مبهمی که توی ذهنش پیدا کرده و به نظر خودش دیگه به دروازه ی نور رسیده با این کشف ، یه طرح شلوغ و مبهم و نامفهموم و سردرگم و بی اصول درآورده روی یه موسیقی شلخته ...

آویزون بودن خیلی بهتر ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای
    مستقل یعنی دیوید لینچ ، یعنی جیم جارموش ، یعنی استیون ویلسون ...

جریان ساز باید باشه هنرمند مستقل ، تاثیرگذار باید باشه ،
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

نیمه فعال
    مگه برات مشخص نشده که اینجا اگه معترض هم باشی باید چیزی رو که بهت میگن به عنوان اعتراض اجرا کنی و بگی ، مثل عروسک خیمه شب بازی ، همه راستِ راست به حساب میان اینجا ، کسی جرات حتی چپ نگاه کردن هم نداره چه برسه به اینکه بخواد چپ باشه ،
    مثل یه شوی تلویزیونی واسه سرگرمی رعیت ، ارباب یه کارناوال هایی راه می ندازه هر چند وقت یه بار ،

اوج و شهرداری هم بدون واسطه و رانت پولشویی می کنن و به شستشوی مغزی جماعت مشغول تشریف دارن ...

ببین یکی هست محمد اصفهانی
    من میدونم هیچ وقت علیه حکومت نبوده که اویل واسشون کارم کرده
    اما کارشو گوش میدم دوستشم دارم چون کارش درسته البته الان نه و کارای قدیمش
    ولی اینکه بیای بگی من با مردمم ولی نیمه شعبان کارتو بسیج پخش کنه درست نیست برادر من
    من نمیگم بیاد علیه حکومت پست بزاره
    ولی یه رو باشه
    یا از اول خنثی مثل خیلیا
    یا از اول مایه خال مثل حامد زمانی
    یا از اول مردمی که ادعاشو میکرد
    عجب حلوای قندی تو
    امیر بی گزندی تو

نیمه فعال
    از اول تا اخر
    عجب حلوای قندی تو
    امیر بی گزندی تو

نیمه فعال

همون چیزی که وسط قهقهه‌هات یادت می‌افته و خنده‌ رو لبت خشک می‌کنه ...
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    فراموش مي‌شوي گوي که هرگز نبوده‌اي⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AmirHossein98 نمایش پست ها
    ببین یکی هست محمد اصفهانی
    من میدونم هیچ وقت علیه حکومت نبوده که اویل واسشون کارم کرده
    اما کارشو گوش میدم دوستشم دارم چون کارش درسته البته الان نه و کارای قدیمش
    ولی اینکه بیای بگی من با مردمم ولی نیمه شعبان کارتو بسیج پخش کنه درست نیست برادر من
    من نمیگم بیاد علیه حکومت پست بزاره
    ولی یه رو باشه
    یا از اول خنثی مثل خیلیا
    یا از اول مایه خال مثل حامد زمانی
    یا از اول مردمی که ادعاشو میکرد
    همه ی آدم های دنیا در مرحله ی اول منافع خودشون رو نظر می گیرن تو هر کاری ، اصفهانی رو مثال زدی میتونی عصار رو هم مثال بزنی ، فرقی ندارن همه با هم سر یه سفره نشستن ، هیچکدوم هم ناراضی نیستن ، اینجا به همون سرعت که یکی رو می برن بالا می تونن بیارنش پایین ، با مجوز رسمی از دفتر موسیقی همین حکومت هم کاراشون رو پخش می کنن ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صفحه 18133 از 18593 نخستنخست ... 17133176331803318083181231813118132181331813418135181431818318233 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 305 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 305 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع