2تا ترک فروخته به یارو
اون یکی طرب داره
طرف تهیه کننده حامد زمانی بوده
2تا ترک فروخته به یارو
اون یکی طرب داره
طرف تهیه کننده حامد زمانی بوده
اومد آهنگ ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 دقیقه چه خبره ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پف کشتم خودم با گوگل ترنسلیت یه میل چن خطی فرستادم !
قضیه از این قراره مودم فریم ور اپدیت کردم وای فای رید ضعیف شد ایمیل زدم گفتن همونی که نصب کردی اخرین نسخه بوده بیا قبلیشو دوباره بنصب زدم درس شد
حالا بشون میخواستم بگم اصلا بخاطر این اپدیت کردم گفتم شاید یکم از خاموشیا کم شه خلاصه گفتم راه حل چی داری
این اسکلا گلای تو خونه شاتل کهز من بیشتر نمیدونن زنگ بزنی تلفن ببر سر خطر نمیدونم اسپلیتر چک کن کابل چک کن زر مفت میزنن من خودم میدونم با وجود قدیمی بودن کابل و خونه همه چی اوکی هستش سرعتم خداییش خوبه فقط همی خاموش شدنا مکرر
آخخخخ ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
باز نیشخند زد موزن .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
حیف لامصب باز یکم سرعت اومد پایین با فریم ور جدید میچسبید سقف وای فای ضعیف میشد با فریم ور قدیمی وای فای اوکی سرعت پایین تر
بیا داشته باش لازمت میشه
hi again tnx so much
fix it with old version ; actually in the past my modem had a problem ; many times does turn off
yeah ! i know that that's normal for To some extent adsl modem Because warm chipset and all cabels in my home but i think my Case it's not ok
do you have solution ؟
در حال حاضر 440 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 440 مهمان ها)