جمعه از لهجه ی دریا خیسِ خیس
میگه قصه ی دو ماهی بنویس ...
جمعه از لهجه ی دریا خیسِ خیس
میگه قصه ی دو ماهی بنویس ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
متاسفانه ملودی کار جدید هم تکراری بود. نمیدونم چه اتفاقی برای چاوشی افتاده. در آلبوم آخر چند اهنگ که ملودی تکراری داشت شنیدیم. و دو تک اهنگ اخر هم کاملا ملودی تکراری داشت. فکر میکنم باید کلا فضا رو عوض کنه یا هر کاری که صلاح است انجام بده تا از این تکرار خلاص بشه. همیشه وقتی اهنگ جدید یا البوم جدید می اومد از هجم زیاد تغییرات و کار جدید متعجب می شدیم و کیف می کردیم که انقدر میتونه ریسک کنه و کار جدید فوق العاده ای خلق کنه ، اما الان .... هیچ کاری شبیه قبلیش نبود. وقتی بعد از سنتوری و ... هرگز به فکر تکرار نیفتاد باید هم امروز از اینهمه تکرار و تکرار ناراضی باشیم. کار مناسبتی و سفارشی و ... نداره ، این به نام محسن چاوشی ثبت میشه و در کارنامه کاریش خواهد بود. شاید وقتش رسیده دوباره به سمت فضای عاشقانه بره. شاید باید از اینهمه شعرهای سنگین دوری کنه. من از البوم نفرین طرفدار چاوشی شدم و یگی دو سال نیست یه چاوشیست هستم ، اما حاضر نیستم انصاف نداشته باشم و فقط به به الکی کنم.آقای چاوشی شما همین چند روز پیش چشمه طوسی رو تو کانالت گذاشتی که دوباره با هم گوش کنیم. خودت کلاهتو قاضی کن ، کجاست چاوشی چشمه طوسی و امیر بی گزند و سیزده و دیوار و ...؟به اینجا باید می رسیدیم؟کجاست ادمی که تکرار براش معنی نداشت؟
نزار تنهایی بگیره جاتو ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
دوباره ، دوباره پرواز کن ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
پرونده چاوشی رو همین جا می بندیم
تاریخ انقضا خورد
خیلی بودیم اما .
آدما با چترا ،
آدمو تنهاتر می کردن ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 276 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 276 مهمان ها)