⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا چاوشی انقدر ابی رو دوست داره که یه آلبوم هم بنامش داد به اسم ابراهیم
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
چاوشی الان ۱۵ سال داره میخونه کلا ۱۰ترک شاهکار نداره مصطفی جان چاوشیو داری با پایه های موسیقی تاریخ این مملکت مقایسه میکنی؟اینا که اسم بردی دارن ۳۰ ۴۰ سال میخونن و جز چند سال اخیر تمام این سالها تو اوج بودن و محبوب ترین.
تا صد سال دیگه هم مثل معین و داریوش و ابی و گوگوش حقیقتا نخواهد امد.
نه فقط به خاطر قدیمی بودن.هر کدوم از اینا یه نوع خاصی از خوانندگی دارن که جریان ساز موسیقی پاپ ایران شد.
همین قمیشی که میگی ملودیای چاوشیو از اول گوش کنی چقدر تاثیر گرفته از قمیشیه؟اگه قمیشی نبود اصلا چاوشی فکر میکرد که یه روز خواننده شه؟
قطعا من خودم از هواداراشم به خاطر غم خاصی که از اول داشت و ملودیای بعضا فوق العادش اما دیگه بالا آوردنش تا سطح اسطوره ها به نظرم درست نیست.
تازه حتی اگه بگیم ملودی ساز خیلی خوبیه ابدا صدا و اجرای خارق العاده ای نداره فقط صدای خاصی داره که یه عده ی خاص امثال ما از این صدا خوششون میاد.
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
البته از جهت خوانندگی گفتم تاریخ موسیقی وگرنه تو حوزه شعر و آهنگسازی که بقیه بزرگانم هستن
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
در مورد چاوشی هم باید ۳۰ سال دیگه قضاوت کرد ابی و معین و بقیه عمر هنریشون الان تموم شده چاوشی هنوز وسط راهه وقتی میشه کارنامه رو سنجید که چاوشی هم سی چهل سال کار کنه
من خودم ابی سیاوش قمیشی معین و خیلیای دیگه رو گوش میدم و دوس دارم بعضی کاراشونو چاوشی هم دوس دارم باور کن ابی و سیاوش قمیشی هم ۱۰ تا شاهکار به زور دارن تو کارنامه ۴۰ سالشون
چاوشی هم جریان ساز دوران خودشه نیست به نظرت؟ تو دوران بی محتوایی کیه که پرچم محتوا رو نگه داشته تو موسیقی پاپ ایران
قرار نیست کسی مثل گوگوش ابی یا هر کسی دیگه بیاد هر کدوم کاراکتر خودشونو دارن با ویژگی های خاص خودشون چاوشی هم همینطوره
فقط تو ایرانه که خوانندگی رو به قدرت صدا میدونن و هر کی گام بالاتری رو بخونه ینی خواننده بهتریه و بقیه خواننده نیستن چندتا گروه اسطوره ای مثال بزنم که فقط رو گام های پایین میخونن ؟
موافق اسطوره سازی نیستم ولی با سیاهنمایی هم مخالفم چاوشی به اندازه ی خودش مهمه تو موسیقی ایران که اندازش هم کم نیست شاید تو هم عصرای خودش مهم ترین باشه
من از این واکنشای هیجانی بدم میاد مخصوصا این سلبریتیای دوزاری که نشستن پشت سیستم ببینن کی کجا یه حرفی زده اینا اظهار فضل کنن در همه مواردم صاحب نظرن ماشالا
بین بقیه خواننده های داخلی این دوره قطعا موافقم که فقط چاوشی پرچمو بالا نگه داشت اما الان میبینیم که رو به افوله از این لحاظ گفتم که اونا بعد ۳۰ سال چاوشی بعد ۱۴سال
اما از لحاظ خوانندگی من قدرت صدا ملاکم نیست واقعا کلا سبک خوانندگی منظورمه خودمونیم چاوشی تا حالا یه فیلم نصفه نیمه از اجرای زندش دراومده اونم قابل گوش دادن نیست خداوکیلی.
من نمیگم صداش دستگاهیه و این مزخرفات اما خواننده ماهریم نیست با معیار های یه خواننده توانا.
مثلا حامی که بالا نمیخونه همش اما کیه که بگه خواننده توانایی نیست.
اسطوره سازیم درست نیست درست میگی اما من که گفتم چاوشیو در حد یه آهنگساز خلاق تو دوران خودش قبول دارم.
با تریاق و دیوار بی در و پارو و سنگ صبور و غیره زندگی کردم.
بین همه خوانندگان همنسلشم فقط واسه کارای چاوشی لحظه شماری میکنم اما اگه این نزولش ادامه دار نباشه.
اون قسمت ده شاهکارم قمیشی شاید نه ولی ابی داره خدایی حالا بگذریم بحث به درازا میکشه
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
بین بقیه خواننده های داخلی این دوره قطعا موافقم که فقط چاوشی پرچمو بالا نگه داشت اما الان میبینیم که رو به افوله از این لحاظ گفتم که اونا بعد ۳۰ سال چاوشی بعد ۱۴سال
اما از لحاظ خوانندگی من قدرت صدا ملاکم نیست واقعا کلا سبک خوانندگی منظورمه خودمونیم چاوشی تا حالا یه فیلم نصفه نیمه از اجرای زندش دراومده اونم قابل گوش دادن نیست خداوکیلی.
من نمیگم صداش دستگاهیه و این مزخرفات اما خواننده ماهریم نیست با معیار های یه خواننده توانا.
مثلا حامی که بالا نمیخونه همش اما کیه که بگه خواننده توانایی نیست.
اسطوره سازیم درست نیست درست میگی اما من که گفتم چاوشیو در حد یه آهنگساز خلاق تو دوران خودش قبول دارم.
با تریاق و دیوار بی در و پارو و سنگ صبور و غیره زندگی کردم.
بین همه خوانندگان همنسلشم فقط واسه کارای چاوشی لحظه شماری میکنم اما اگه این نزولش ادامه دار نباشه.
اون قسمت ده شاهکارم قمیشی شاید نه ولی ابی داره خدایی حالا بگذریم بحث به درازا میکشه
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
در حال حاضر 441 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 441 مهمان ها)