موسیقی سنتی اگه گوش کرده باشی خیلی راحت می تونی کنار بیای با این موضوع ،
دو تا نوازنده واسه یک ساعت یه دستگاه رو اجرا می کنن ، ولی هیچ تکراری توی کارشون نیست ...
دقیقا و درست تو جایی که دیگه شنونده یه جورایی داره کسل میشه ، نوازنده ها یه چیز تازه رو می کنن ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
الان از اینی که برات فرستادم و 45 دقیقه بود خیلی راضی تشریف دارم ، کیفیت کار ، حرفه ای بودن و انتخاب های درست و کلا همه چی خیلی دقیق کار شده توش ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
برای تنوع اینو گوش بده البته با صدای بلند پیشنهاد میشه که قشنگ گیرایی داشته باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Arkadii - Midnight Trees.mp3.html
تیستو اون قدیمی ها (10 - 15) سال پیش این مدل کار میزد ، الان رها شده دیگه چنگی به دل نمی زنن کاراش ...
استریکس هم هست ولی حال نمی کنم باهاش ...
یکی دیگه هست یادم نیست چی بود اسمش کریستین الورنس یا کریستوفر لارنس ، کریس لارسن ، دقیق نمی دونم یه چیزی تو همین مایه ها بود
این سه تا می شناسم تو اون چیزی که گفتم دنبالشم ،
چندتا اسم بگو بگیرم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
کارای دهه دو هزار تیستو همشون ترنس بودن (بعضی آهنگا تٍک ترنس بودن یعنی رگه هایی از تکنو داشتن) اون موقع اصلا هاوس نمیزد از سال ۲۰۱۲ به بعد وارد سبک هاوس شد
آستریکس هم که سبکش را عوض کرده و دیگه full on کار نمیکنه تازگی فقط پروگرسیو سایکدلیک موزیک میسازه که خیلی یکنواخته زیرشاخه اش و خبری از ملودی و اینا توش نیست
سومی هم فکر کنم شنیده باشم اما دقیق نمیشناسم
تو هاوس معرفی کنم؟
تو ساند کلود هشتگ های مختلف هاوس را دنبال کن راحتم میتونی مجانی گوش بدی و کلی کارای مختلف پیدا کنی
در حال حاضر 346 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 346 مهمان ها)