عمو زنجیر باف؛ زنجیرتو بنازم چشم من و انجیرتو بنازم…
نوشته اصلی توسط Chavosh ترانه موزن چرته از تنگ بلوری و ابرای پاییزی کجا رسیدیم اره نمیشه گوش داد گفتم خوبه 5 دور گوش دادم پشیمونم شدم گذاشتم کنار
نوشته اصلی توسط peyman.2012 جووون؟ به قول اون یارو .. چطوری عزیز دل؟
peyman.2012
نوشته اصلی توسط MaMaTiR جووون؟ به قول اون یارو .. چطوری عزیز دل؟ قربونت ممنونم زنده ایم هنوز ... کم پیدایی حسین جان؟ تو خوبی سلامتی ؟
نوشته اصلی توسط peyman.2012 شعرش خوب نیس چاوشی از اول با شعرای صفا و ارجینی اومد بالا حالا جو گرفتتش کتاب شعر چاپ میکنه
نوشته اصلی توسط Changed شعرش خوب نیس چاوشی از اول با شعرای صفا و ارجینی اومد بالا حالا جو گرفتتش کتاب شعر چاپ میکنه به نظر من کل اهنگ شاهکاره مشکلی نمیبینم تو ترانه اش کلا ترانه برام اولویت اول نیست و معمولا به اسم ترانه سراها با این که نگاه میکنم ببینم از کیه ولی اهمیتی نمیدم
Changed, MaMaTiR
موسیقی کلا به چوخ رفت تو مملکت
نوشته اصلی توسط peyman.2012 به نظر من کل اهنگ شاهکاره مشکلی نمیبینم تو ترانه اش کلا ترانه برام اولویت اول نیست و معمولا به اسم ترانه سراها با این که نگاه میکنم ببینم از کیه ولی اهمیتی نمیدم خب پس به این پسره اشکان عرب امیدی هست
نوشته اصلی توسط peyman.2012 قربونت ممنونم زنده ایم هنوز ... کم پیدایی حسین جان؟ تو خوبی سلامتی ؟ مخلصم میام سر میزنم معمولا ولی خب بحث و صحبتی نیست منم میشینم ی گوشه خوبم شکر... تو چه خبر؟ اوضاع ردیفه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 626 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 626 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن