همینجور پیش بره قهر احمد شاه و پایان سلسله قاجار هم می افته گردن من ...![]()
همینجور پیش بره قهر احمد شاه و پایان سلسله قاجار هم می افته گردن من ...![]()
آخی هر وقت میام اینجا همون شکلِ قدیمیشه![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر خیلی بچه خوبی بود حیف شداخرشم بهش گفتیم بیا سایت تو تلگرام.. فقط گفت من باید زودتر از این میچسبیدم به زندگیم و از سایت میرفتم، این بنده خدا (منظورش تو بودی
) فقط باعث شد این قضیه یکم زودتر اتفاق بیفته
نویدم برا صابر رفت اره
منم کار خوبی کردم حقت بودباز من بهت میگم در مورد ی سری لیسِر حرف نزن باز تو اسمشونو میاری
شک نکن قضیه 40 سالگی که میگی در پیشه برای منم
بعید نیست باید بیشتر موشکافی بشه
تازه دعواهات تو تاپیک شادمهر رو من خیلی پیگیر نبودم.. اونجا هم فعال بودی در ریدمان![]()
ینی عذاب وجدان مرا در بر گرفته ...
این بنده خدا هم با موفقیت اضافه شد به قبلیا ...صابر آره یادمه بچه اکتیوی بود مردک شورت فروش ...
نویدم خوب بود ...
اون ی سری لیسر هم حق دارن ...باید اسامی همه عنوان بشه تا مقداری از عذاب الیم کاسته بشه ...
ینی تو 40 سالگی میاد اعتراف میکنی که اسی رو اذیت کردی ...اسی منو ببخش ... اسی به پات می افتم تورو خدا ...
تاپیک شادمهر دعوا نبود بیشتر جعلول بحث بود اونم یا یکی دو نفر سر اخبار شادمهر ... تنها جایی که من حتی یک درصد هم مقصر نبودم ...![]()
کوچولِ بابا خوبی ؟ ...
لی لی لی
لی لی لی الی
حدیث کوچولو این دختر من
حدیث کوچولو تو انجمن نیست
مثل من و حسین اینجا پلاس نیست
نه خیلی کوچول نه خیلی ملوس
نه خیلی پر حرف نه خیلی سینجول
انجمن در داره درِ انجمن کوچول داره
تاپیک داره اسی داره
اسی ِ دعوا داره
امیر اعصاب نداره
لای لای لای
منم باباشم چه خالی نیست جام
نرفتم جیبهَه خدایا توبَه
برگرفته از آهنگ علی کوچولو ...
از اونجا که میدونم الیاس حسادت میکنه حیفه برای الی هم یکی نگم ...
الی جون بَلـــــــــــــــــــــی
الی جون دل میبری
الی جون بـَلــــــــــــــــــــی
الی جون مال منی
تو با یه نیم نگاهت منو افسون کردی
مثه قصه های لیلی منو مجنون کردی
برگرفته از اورتور آهنگ نازی جون شهرام کاشانی ...
در حال حاضر 521 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 521 مهمان ها)