فتوایم گرفت ...بُگذارید همین اول صبح فتوایی از خویش در کنم ...
خودم (که برترین درودها و پاداش های دنیوی و اخروی خداوند بر من باد) می فرماید : هر کس نیاید خر است ...
فتوایم گرفت ...بُگذارید همین اول صبح فتوایی از خویش در کنم ...
خودم (که برترین درودها و پاداش های دنیوی و اخروی خداوند بر من باد) می فرماید : هر کس نیاید خر است ...
سعید ستودگان، تهیه کننده ویژه برنامه محرم و صفر شبکه سه سیما که با نام «معلی» روی آنتن خواهد رفت، درباره این برنامه گفت: «به یاری خدا، قرار است که ویژه برنامه متفاوتی در ایام محرم و صفر امسال روی آنتن شبکه سه سیما برود و با عنایت سالار شهیدان، ویژه برنامه «معلی» با قابهایی گرم و صمیمی از آئینهای عاشورایی و عزاداری نواحی و اقوام استانهای مختلف کشور برای سید شهدا(علیه السلام) خواهد بود.»
تهیه کننده برنامه «معلی» افزود: «این برنامه از حضور مداحان شاخص و پیشکسوتان هیات مذهبی کشور بهرهمند خواهد شد و علاقمندان به مداحی نیز در این برنامه شرکت میکنند.»
کسی نیس بده بزنیم ؟
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا انقد تو سفتی ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز 31 خرداد مصادف با 21 ذی القعده و برابر با 21 ژون ، روز جهانی موسیقی های عجیب است ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلبر خودپسند من
قله ی خوشبختی کجاست...![]()
!?Who Cares؟!
در حال حاضر 451 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 451 مهمان ها)