محسن چاوشی، خواننده: تمام همکاریام را با وزارت ارشاد قطع میکنم، سکوت دیگر جایز نیست
۳ ساعت پیش
محسن چاوشی، خواننده: تمام همکاریام را با وزارت ارشاد قطع میکنم، سکوت دیگر جایز نیست
۳ ساعت پیش
در ادامه سلسله تماس سینجول ...
این داستان : وزارت ارژاد ...
الو بفرماید
فوت فوت ..
خب که چی هی زنگ میزنی فوت میکنی
فوت فوت فوت ..
از صبح ما رو دیوانه کردی
فوت فوت ..
تو رو خدا دست از سر ما بردار
خا فوت ..
ماه پشت ابر نمیمونه....
07-mah-kiosk
https://43musicbaran.us/music/kiosk-sweet-destiny/
بازگشت شکوهمندانه سایت موزیک باران کبیر و رهایی از چنگال دژخیمان هاست بر آحاد کاربران محترم مبارک باد ...
آخرین خبر از استاد اندی ...!!!
به گزارش اسی شیتدپرس و به نقل از خرزو نیوز ، استاد اندی به شدت نگران کنسرت های پیش رو و پوشیدن کفش های رقص است و دنبال راهی برای توجیه این مسئله ... وی کلاً اعتراض معتراض را به یه ورش گرفته ...
شاهکار پیکه ... اون روز که میگفتم امثال مسی و پیکه و بوسکتس باید برن این روزا رو می دیدم ... فقط در مورد دنی اشتباه کردم ...
اخجون اهنگ دلم نمیومد از جای دیگه دان کنم
سبک بارسا ؟
آنچلوتی : تاریخ بارسا به خودی خود گویای همه چیز است. آن ها سبکی را دنبال می کنند که هواداران و باشگاه دوست دارند. نمی گویم این سبک درستی نیست. این تفکر فوتبالی ای است که آن ها دارند، باعث موفقیت آن ها شده و به اجرای آن ادامه می دهند. تیم های دیگر متفاوت فکر می کنند. چیزی که من فکر می کنم، داشتن فقط یک سبک بازی کار درستی نیست. بازیکنان تغییر می کنند. مسئله اصلی این است که بازیکنان در سبک بازی تیم احساس راحتی کنند.
به این میگن نگاه فوتبالی ...
در حال حاضر 226 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 225 مهمان ها)