استدلال آخوندی ...
حالا این که از هم نسل های ماست ولی همچین کاری مسخره و احمقانه س ... یا نمیدونه بازیکن ان بی ای حق اظهار نظر سیاسی نداره و جریمه سنگین میشه یا اینکه میدونه و گفته بزار منم یه حرکتی زده باشم ... در هر دو حالت آیدین خره ...
حضور گرم استاد اندی در گرمی ... کاندیدای گرامافون طلایی در دو بخش ...
اعتبار موسیقی ایران در میادین بین المللی ...
محمود فکری ...
در خصوص شرطبندی و تبانی چطور؟ شما مواجه شده اید؟
مواجه شده ام و این مسائل وجود دارد. حالا یک خاطره تعریف کنم. چند سال پیش بود که یک نفر آمد و در بحث های مختلف به من پیشنهاد داد و گفت ما این کارها را انجام می دهیم و هزینه اش با ما و دیگر نیازی نیست شما کاری انجام دهید. من گفتم همه این کارها هزینه می خواهد، شما از کجا می خواهید این بودجه را تامین کنید؟ مدام به من می گفت با بت خودمان انجام می دهیم. من متوجه نمی شدم با بت خودمان یعنی چه. انقدر این حرف را تکرار کرد و من متوجه نشدم و در نهایت دید من اسکل هستم دیگر بیخیال شد!
رونالدوی اروجینال ...
او زمان های خوبی را به یاد آورد که با سیلویو برلوسکونی در میلان کار می کرد:
زمان بسیار کمی را در میلان گذراندم، اما حکایات بسیار خوبی دارم. برلوسکونی به رختکن می آمد و به ما می گفت که چگونه کرنر بزنیم. ما در چند بازی از روی کرنر گل نزده بودیم و او می آمد و به ما نشان می داد که چگونه کرنر بزنیم.آنچلوتی، یک معلم شگفت انگیز بود که همیشه همه چیز را می دانست، به ما گوش می داد. او جلوی برلوسکونی می گفت: "بله، بله، بله. سپس، وقتی برلوسکونی می رفت، میگفت «بیا به کار خودمان برگردیم»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تسلط استاد اندی به زبان انگلیسی ...
در حال حاضر 277 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 277 مهمان ها)