نوستراداموس زمانه ات را بشناس ...![]()
منم نوستراداموس موسیقی هستم ...حدس میزدم کامینگ سون ...
نوستراداموس زمانه ات را بشناس ...![]()
منم نوستراداموس موسیقی هستم ...حدس میزدم کامینگ سون ...
یا جمیع امامزاده ها به جز قلقلی ...27 ریباند ...واقعاً لقب جوکر برازندشه ...
این کاور رو دیدم صفحه اول سایت فک کردم مربوط به جردن و بسکتبال باشه ولی به ده ثانیه نرسید بستم ...حالا من نوعی از رپ متنفرم به کنار ، حداقل بزارین تپه بسکتبال سالم بمونه گوزوها ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد در مورد امباپه دارن بزرگنمایی میکنن ... با اینکه از کامنت ورزشی خوشم نمیاد و دوری میکنم ولی یه دونه ول میدم در موردش ...
امباپه به طرز عجیبی شبیه دوران اوج کریس رونالدو میمونه ... حتی از نظر سرعت خیلی ازش سرتره ... هر دو تا فقط تو وینگر جواب میدن و به عنوان مهاجم نوک کارایی ندارن ... حتی وقتی مربی پی اس جی چند تا بازی گذاشتش نوک حمله سریع به عنوان رئیس واقعی باشگاه شروع به تهدید کرد که میره چون نوک اصلاً جواب نمیده مثل کریس ...
فرق امباپه با کریس رونالدو در قدرت بدنیه ... کرایوف واسه همین گفت کریس رونالدو بعد از 30 سالگی فوتبالش تموم میشه ولی کریس چیکار کرد ؟ رفت دنبال کم کردن چربی بدنش با بدنسازی وحشتناک و تمرین زیاد بالای 2 ساعت در روز ... موفق هم شد ... بدنشو حفظ کرد ... ولی امباپه لاک پشت با بدنی شبیه به رونالدوی اورجینال نمیتونه تا 30 سالگی دوام بیاره و دوران افتش سریع شروع میشه ...
صعود غرورآفرین پاپوآ گینه نو به رده 142 در سرعت اینترنت را به مردم شریف گینه نو و پاپوآهای عزیز تبریک می گوییم
در حال حاضر 488 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 488 مهمان ها)