ولی دو تا سوال بزرگ از خودم دارم ...
1- چرا بعد 12 سال باید همچین خبری یادم باشه ...؟! خود طرف یادش نیست همچین قولی داده باشه ...
2- چرا من فک میکردم خبر برای سه چهار سال پیش بود ...؟
ولی دو تا سوال بزرگ از خودم دارم ...
1- چرا بعد 12 سال باید همچین خبری یادم باشه ...؟! خود طرف یادش نیست همچین قولی داده باشه ...
2- چرا من فک میکردم خبر برای سه چهار سال پیش بود ...؟
آقا پیمان رخصت ...
رسیدن تورم ترکیه از 85 درصد به 57 درصد ...!!!
ساده انگاریه فک کنیم فقط به خاطر بالا بردن مجدد نرخ بهره این اتفاق افتاد ... بحران اقتصادی ترکیه همش به خاطر جنگ اوکراین هم نبوده ... وقتی ترکیه در زمینه جذب گردشگر از پاریس و نیویورک هم جلوتر زده و به 10 درصد رسیده و اول جهان باید تحت کنترل باشه مثل بقیه قدرتهای خاورمیانه در این سالها ... به قدرت رسیدن بیش از حد ترکیه نمیتونه خبر خوبی برای امریکا باشه ... از طرفی اردوغان نشون داده فقط به فکر منافع ملت خودشه و به ظاهر به فکر نفوذ منطقه ای نیست ... واسه همین اردوغان مورد حمایت غرب و بقیه قدرت های خاورمیانه به جز عربستانه ... پس در انتخابات دو سه ماه آینده هم باید رای بیاره تا ترکیه به عنوان مرکز ثقل تحت کنترل باشه و عربستان بن سلمان هم بیخ گوشش ... با یه تیر دو نشون ...
آسوده بخوابید که خاورمیانه تحت کنترل است ...
استاد اندی در میادین ...
چهره : رود گولیت ...
استایل : ماردونا ...
بازی : مسی ...بدبخت ستار با 100 سال سن دنبال توپ و اندی در حال قدم زدن مثل مسی ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر یه زمانی طرفداری در اوج بود ... قبل از جام جهانی 2014 ... نویسنده های خوبی داشت حداقل دانش اون رشته رو داشتن ...
طرف نوشته چرا ما تو بدمینتون مدال نگرفتیم ...؟! خب داداش یه نگاه به تیمای شرکت کننده بنداز ... یه نگاه هم به جوایز دلاری ... تمام تیمهای قوی دنیا در شرق آسیا هستن مالزی اندونزی چین کره ژاپن هند و کلاً تمام تیمهای شرق آسیا ... چون اصل بدمینتون برای اوناست ... تو این همه سال فقط دانمارک و انگلیس تونستن باهاشون رقابت نزدیک داشته باشن و حتی دانمارک قهرمان جهان هم داشت و داره ...
در حال حاضر 221 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 221 مهمان ها)