اولین بار است که به ایران سفر می کنم. با اینکه هوای تهران برفی است اما سرمای زیادی را حس نکردم. فکر می کردم تهران شهر گرمسیری باشد اما با دیدن بارش برف متعجب شدم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته رو ببینید ... نگاه اکثر یا همه دنیا به ایران همینه ... چون امکان سفر به ایران رو ندارن فک میکنن ایران هم مثل کشورهای عربی گرمسیری و خشک باشه ... تازه این کره ای و آسیایی این فکر رو در مورد ایران داره بقیه دنیا که جای خودشو داره ...
کلاً مردم دنیا ایران رو جدا از کشورهای عربی نمیبینن و تصورشون از خاورمیانه نفت و گاز و اسلام و پوله ... نگاه دنیا به خاورمیانه تروریست و مرگ و جنگه ... ایران و ایرانی که اوضاعش خراب تره ...
این دید مثل دید ماست که گیلان و مازندران و گلستان رو میگیم شمال ... خوزستان و بندرعباس و بوشهر و سیستان رو میگیم جنوب ... کل خراسان اعم از رضوی شمالی و جنوبی رو میگیم مَشَد ... غرب رو هم میگیم کردستان و لرستان ...
دید کلی همینه حالا ما خودمون رو بکشیم که بگیم با کشورهای عربی فرق داریم و این حرفا همش توهمه ...