یه تیکه از آهنگ رو میگه لحن ...
اینکه یه تیکه از آهنگ صدای بز دربیاره که نمیشه لحن ...
همین شماها هستین که امثال روحنواز رو گنده کردین انداختین به جان خواننده ها ... جوری شده خواننده فقط میپرسه کِی بیام برای ضبط وکال ... خواننده شده نوکر اینا ...
چرا دیگه چاوشی مثل خیانت نمیخونه ...؟ چرا حتی ریتم آهنگاش تو ذوق میزنه ...؟ ریتم مولانایی بگیم بهتره ...
تیتر : قطعه جدید " رهایم کن " سریال نمایش خانگی
همین اسم نمایش خانگی ترفند گداسیما بود برای اینکه بگه جیزه خطر داره حسن ... هیچ جای دنیا نمیگن سریالی که فقط تو خونه میشه دید ... یا سریال غیر تلویزیونی ...
البته که آمار بیننده گداسیما به زیر 10 درصد هم رسیده بود و یه بحران دیگه به جمیع بحران های آخوندا اضافه شده ...
کار چاوشی پیمانه رو پر کرد ،
اصلا لبریز کرد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
راضی بودم ازش...
پ.ن: کیون لق نظریات احسان
ولی حالا که نگاه میکنم به گذشته خوب شد من موسیقی رو ادامه ندادم ...بهتره بگم خدا رحم کرد ...
دیدی ریدی برو خجالت بکش ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 128 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 128 مهمان ها)