حق پخش ان بی ای برای دو سال آینده : سالانه 7 میلیارد دلار ...!!!!!!!
ان بی ای تبدیل شده به بزرگترین شو تاریخ ...
حق پخش ان بی ای برای دو سال آینده : سالانه 7 میلیارد دلار ...!!!!!!!
ان بی ای تبدیل شده به بزرگترین شو تاریخ ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی ژاوی اومد بارسا مصادف شد با سرنوشت پیرلو و لمپارد گفتم ژاوی هم میسوزه ... معلوم بود بارسای ورشکسته نمیتونه نتیجه آنچنانی بگیره ...ولی وقتی بازیهای بارسا رو دیدم گفتم ژاوی داره فلسفه ملسفه رو کنار میزاره و بارسا داره فوتبال بازی میکنه نفس میکشه از تیکی تاکا ( البته با توجه به ابزار و بضاعتش ) ... ژاوی هم میدونست داره قمار میکنه ولی اومد و سوخت ... بدتر اینکه هوادار ایرانی داره بهش فحش میده ... یادش رفته ژاوی کی بود چیکار کرد ...
تا اسم مافیای رسانه ای میاد همه یاد پژمان راهبر می افتن ولی چهره پنهان و مرموز و آب زیر کاه سالیان اخیر قطعاً محمد میر بوده ... عامل اتصال مافیای فوتبال به گداسیما اینه ... در سکوت و دور از هیاهو هم دلالی میکنه هم بر مافیای رسانه ای تسلط داره ...
و خداحافظی سیاوش قمیشی ...
تور " پرده آخر " ...
البته وارطان دیروز گفته بود ترکیب برنده و خبر از آهنگ های جدید داده بود ...
و باز هم البته آشتی کنان دیگری در لس آنجلسی های قهر قهرو ... اینبار مسعود جمالی و امیرقاسمی آشتی کردن ...
چجوری میشه روزنامه دولت یک هفته مونده به شروع اردوی تیم ملی از لیستی که در اختیار فدراسیونه خبر داره ...؟! فوتبال امنیتی و حکومتی یعنی همین ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از برنامه کودک هم سوتی میگیرن ... من موندم چند نفر رو 24 ساعته گذاشتن برا ی سوتی گرفتن ...؟
زردترین پیج خبری جهان شده اینترنشنال ...
دقت کردین از رزنده بگیر تا سرمربی آرژانین و بازیکنای برزیل و صربستان و آرژانتین همگی میگن تیم جوان ایران آینده داره ...! البته کاپیتان آرزانتین گفته نمیدونم بازیکنای ایران چند سالشونه چون میدونه چند ساله هستن ...!!!
مزدورانی که به عنوان خبرنگار رفتن اونجا وظیفشون اینه القا کنن تیم ایران جوانه و از همه سوال میپرسن ... در حالی که جوانترین بازیکن ایران 22 سالشه ...!!! یه بازیکن 23 ساله هم داریم و بقیه بالای 25 سال هستن ...!!! جانشین سعید معروف 34 سالشه ...!!!
این میشه نتیجه واژه ای به اسم جوانگرایی که افتاده تو دهن یک عده خبرنگار و مجری بیسواد که دائم تکرار میکنن ... شناسنامه رو میگیرن جلو چشم بازیکن که زود باش خداحافظی کن تا دیر نشده ... بقیه تیما از جسد ستاره هاشون استفاده کردن بعدش رفتن سراغ جایگزین ...
همین الان معروف و موسوی و غفور میتونن راحت فیکس باشن ... اگه اینا بودن میرفتیم المپیک ... بعدش خداحافظی میکردن ...
هر چی میکشیم در والیبال و بسکتبال از واژه مسخره جوانگرایی ...
تازه از صغر سن غافل نشین ... بازیکن والیبال 22 سال شناسنامه ای و 27 سال واقعی ...!
پربازدید ترین در تاریخ ...! چرا باید همچین آهنگ مزخرفی اینقد بازدید بخوره ... جواب یک کلمه است : گلوبالیسم ...
یکی مثل لواندوفسکی میگه دوست ندارم عربستان بازی کنم مثل چند نفر دیگه که میگن بازی نمیکنیم ولی کروس میگه زندگی کنم ... این یعنی میلیاردها دلار هزینه با یک تیتر و کلمه به فنا میره ... رسانه ها بلدن چجوری تخریب کنن ...
در حال حاضر 270 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 270 مهمان ها)