فینال های شیکاگو و یوتا ... ایستادن استاکتون و ملون جلوی شیکاگوی تا دندان مسلح ... در تاریخ ان بی ای ماندگاره و تکرار نخواهد شد ...
فینال های شیکاگو و یوتا ... ایستادن استاکتون و ملون جلوی شیکاگوی تا دندان مسلح ... در تاریخ ان بی ای ماندگاره و تکرار نخواهد شد ...
همین میشه که کشتی گیر میره تو مسایقات هنوز 3 دقیقه کشتی نگرفته خالی میکنه بدنش ... بعد چند ماه اردو به کشتی گیر میگن اضافه داری یهو سه چهار کیلو کم میکنه میپوکه ... کشتی اول مثل اسکلا دور خودش میچرخه ...
هنوز اینا نفهمیدن بدنسازی یه علم بزرگه برن یه مربی خارجی بیارن ...
بدون شرح از فدراسیون فاسد و ریاکار ...
مژده باران به نفسهای بیابان؛ به رگ خشک درختان
به شب خسته ایوان برسان باز
بوی بهاران به دل غنچه لرزان؛ به تمنای زمستان
به تقلای خیابان؛ به تب جان پریشان برسان باز
پیروزی غرورآفرین و کسب عنوان قهرمانی مسابقات اتحادیه ملی بسکتبال توسط تیم بوستون سلتیکس را به مردم شریف ایالت ماساچوست تبریک می گوییم
مثل سیاوش تنها؛ بگذر از این آتشها
تند طوفان بشکن ای وطنم ایران
شمع دعا روشن کن؛ نام خدا جوشن کن
پنجه دیوان بشکن! ای وطنم ایران
پیروزی غرورآفرین و کسب عنوان قهرمانی مسابقات اتحادیه ملی بسکتبال توسط تیم بوستون سلتیکس را به مردم شریف ایالت ماساچوست تبریک می گوییم
مجری : این پیروزی ارزشمند رو خدمت مردم شریف ایالت ماساچوست تبریک عرض می کنیم ... غیورمردان بوستون نشان دادند ماساچوستی می تواند ... انشالله این پیروزی ها ادامه دار باشد ... مبارک همه مردم ماساچوست ... همکاران اشاره می کنند کلیپی آماده است می بینیم برمیگردیم ...
دوستمون تاپیک برنامه نوروزی جام جم زد یاد کوروش بیبیان افتادم رفتم سراغش دیدم با کمال تعجب و شگفتی فراوان میخواد کانال یوتیوب بزنه و انبار ویدئوهای قدیمی رو بزاره یوتیوب ... !!! بیبیان و یوتیوب ...؟! قطعاً یکی از نشانه های آخرالزمانه پناه بگیرید ...
اینکار کوروش بیبیان میتونه معنای زیادی داشته باشه ... خلاصه بگم یکیش اینه که به پایان دنیا نزدیک میشیم ...
بعدی نوبت آلمانه ... خر کیف تر از چین و آمریکا داریم الان ...؟!
چیزی که من از ماه ها پیش گفتم که اروپا وضعش خیلی خرابه و سرنوشتش نامعلوم ... چین به زودی اروپا رو تحت سیطره اقتصادی خودش میگیره و آمریکا که سالهاست اروپا رو تحت سیطره خودش داره دیگه به اروپا به چشم نوکر نگاه میکنه ...
تصور کنین ترامپ بیاد چی میشه ... اومدن ترامپ تیر خلاص به اروپاست ...
تاپ تن بزرگانی که قهرمان ان بی ای نشدن ... استاکتون در رده 6 ...!!!
دقت کنین تاپ تن ... یعنی که بازیکن ها رو رتبه بندی کردن ...
استاکتون بزرگتر بود یا استیو نش ...؟! استاکتون بزرگتر بود یا آیورسون ...؟! آیورسون به جز سرعت چه فاکتوری نسبت به استاکتون داشت ...؟ رسانه که نداشته باشی همین میشه حتی در تاپ تن اینجوری هم حقتو میخورن ...
کارل ملون بزرگتر بود یا چارلز بارکلی ...؟ تفاوت اینجاست که بارکلی سالها در رسانه ها بود به عنوان کارشناس کنار شک ... وگرنه استاکتون و ملون بزرگان اول و دوم این لیست هستن و خواهند بود ...
تاریخ قابل تحریف و بازی رسانه ای نیست ...
نسل z بودیم یه موقعی ... دهه شصتی ها هر کاری خواستن کردن حالا گیر میدن به دهه هشتادی ها ...
عمو بولی رو اذیت میکنن نامردا ...
یادمه دو سال پیش همینجا یه بحثی در گرفت در مورد تورم ... گفتم ترکیه دستمزد رو بالا میبره به نسبت تورم تا سر ریز بشه و این یکی از راه های مهار تورم افسار گسیخته س ...
در حال حاضر 156 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 155 مهمان ها)