همین! اگر رضا خان مملکت دَس نمیگرف ما هنوز بی تلفن موبایل بودیم و دخترامون واسه شوهر کردن چه کارا میبایس بکنن، خدا رو شکر که اینطور نشد.
همین! اگر رضا خان مملکت دَس نمیگرف ما هنوز بی تلفن موبایل بودیم و دخترامون واسه شوهر کردن چه کارا میبایس بکنن، خدا رو شکر که اینطور نشد.
بازگشت غرورآفرین و حماسی " استاد احمد سعیدی " به آغوش میهن را به محضر مردم شریف ایران تبریک و تهنیت می گوییم
احمد سعیدی بغض فروخفته احمت ها در شهر فرشتگان بود ... آخرین احمدِ توبَه کِرده ...
با کمال احترام خدمت شما عرض کنم که من با بهره گیری از تاریخ (بدونِ تفسیر و تشریح دلبخواهی)، مرورِ آن و درس گرفتن از وقایعِ تاریخی موافقم اما از دست و پا زدنهای بیخودی در تاریخ به وسیلهی مقایسههای اَجق وجقی و انتشارِ مطالبِ **** تکراری مخالفم. چون نه به جایی میرسیم و نه نتیجهای درست میگیریم.روشنگری اجتماعی و سیاسی بهترین روش برای بیدار سازی مردم است.
تاریخ ...؟! تفسیر و تشریح دلبخواهی ...؟ فقط یه نمونه کودتای 28 مرداد که سالها در کتاب های تاریخی دروغ به خورد ملت دادن و با انتشار اسناد سیا مشخص شد همه کاره کاشانی بوده ...!!! تاریخ رو تاریخ نگاران حکومتی باب میل حکومت نوشتن و استناد بهش خریت محضه ...
کارهایی که رضاخان انجام داد با دروغ های تاریخ نویسان هم قابل کتمان نیست ... با هر نوع فکر و عقیده ای نمیشه کتمان کرد ...
اینو من به چشم خودم دیدم ...
در نگاه اول تیتر رو نگاه میکنی عاقلانه به نظر میرسه که به هر حال میخوان سرمربی تیم ملی عوض بشه تا دیر نشده ... ولی ولی ولی ... کدوم روزنامه ...؟! دانشگاه آزاد ... پشتش کیه ...؟ جریان های چوچول گرایی ... پشت رئیس مافیا کیه ...؟ اسدولا خان بادومچیان ... اسدولا خانی که زاویه داره با سعید جِلیلی ... راحت میشه نتیجه گرفت تسویه حساب سیاسیه با یه مهره مثل رئیس مافیا ...
حالا باز فردا مافیا مصاحبه میکنه که آی اینا با من مشکل دارن ولی تیم ملی رو میزنن و این حرفای تکراری ... مهره دوزاری حکومت مظلوم نمایی میکنه در حالی که عروسک خیمه شب بازی حکومته در فوتبال کاملاً سیاسی شده ...
و البته این نکته که این روزنامه از همین الان تکلیف رئیس جمهور آینده رو میدونه و نسخه میپیچه ...!!!
و جالبتر اینکه پرویز مظلومی ...مال تیز کرده برای سرپرستی استقلال ... این نشون میده حتی وزیر ورزش آینده هم مشخص شده ...!!!
در حال حاضر 420 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 420 مهمان ها)