دوباره شروع شد ...
انگلیس هم مثل فرانسه و آلمان به فنا رفت ...
محسن چاوشی زمینهساز آزادی ۱۱۰ زندانی جرایم غیرعمد شد
محسن چاوشی، خواننده مطرح موسیقی پاپ در راستای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد، زمینه آزادی ۱۱۰ زندانی را فراهم کرد. برخی از طرفداران این خواننده برای حمایت از محکومان مالی با واریز مبلغی معادل یک میلیارد و ۶۶۵ میلیون تومان ۱۱۰ نفر را از زندان آزاد کردند.
اغلب مردان و زنان در بند از هفت استان چهارمحال و بختیاری، گیلان، مازندران، خراسانجنوبی، کرمان، کردستان و آذربایجان شرقی بودند که شرایط آزادیشان از زندان توسط محسن چاوشی و طرفدارانش در روز عاشورا فراهم شد.
تریپل دبل پسر اسکاتی پیپن در لیگ تابستانی ... ولی توجه رسانه ها به برانی پسر جیمز ...
کلاً نمیدونم چیه که اسکاتی پیپن همیشه نادیده گرفته شده و میشه ... بی نظیر بود ... اگه یه بازی نبود شیکاگو به مشکل میخورد ... قهرمانی شیکاگو مدیون حضورش بود ولی مطابق معمول قهرمانی ها به نام جردن زده شد ...
الان هم پسرش نادیده گرفته میشه ...
محمد معتمدی: میخواهند صدایم را محدود کنند!
محمد معتمدی، خواننده سرشناس حوزه موسیقی: در تمام این سالها برای اینکه آثارم برای همه مردم قابل استفاده باشد، آنها را به هیچ کدام از پلتفرمهای بینالمللی واگذار نکردم تا همه بتوانند از آن استفاده کنند.
عدهای که بهعنوان ناشر موسیقی در کشور فعالیت میکنند با علم به اینکه کپیرایت آثار من در هیچ کجا ثبت نشده آنها را به نام خود در پلتفرمهای بینالمللی ثبت نمودهاند.
هدف این افراد بیش از آنکه کسب درآمد از این آثار باشد، محدود کردن صدای من در فضای مجازی است.
سعی میکنم کمتر در مورد جریانهای کثیف با روکش روشنفکری که در مارکت موسیقی ایران وجود دارد صحبت کنم تا شما عزیزان بتوانید از آنچه که بهعنوان صنعت موسیقی در این کشور جریان دارد لذت ببرید.
این یارو معتمدی هم ماجرای جالبی داره ... چند سال پیش میخواست مافیای کنسرت رو معرفی کنه که مثل اینکه بردنش مافیا رو نشونش دادن و بلافاصله بعدش خواننده حکومتی شد ... حالا هم که ســـوپرحکومتی شده ... از خم شدن تا کمر تا مجری گداسیما ... حالا هم میگه میخوان صدامو محدود کنن یعنی بیشتر میخوام یه تیتراژی کنسرتی چیزی که پول تپل هم داشته باشه منظورشه ...
یادش بخیر ... چی بود این کوبلن ...
در حال حاضر 282 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 282 مهمان ها)