تبریک مجدد...
خدایی اگه جا داشته جام جم رو بزرگتر میزد ... یاد ده پونزده سال پیش افتادم که سایت های موزیک از زمین و هوا رو موزیک ویدئو ها لوگو میزدن ...
ولی کیفیتی که گذاشته عالی و بی نظیره ...
و اینجا جا داره لعنت ابدی بفرستیم برای وارطان و پاکروان که هزاران ویدئو قدیمی رو با کیفیت مسخره آپ کردن و همه رو به فنا دادن ...
سیس رو نگا ... شبیه معلم دینی شده ...نمود با سابسکرایب ...
ولی چجوری میشه اینهمه تغییر قیافه ...؟! اصن یه چیز دیگه شده ...
قطعاً یکی از نشانه های آخر الزمانه ...
یاد کل کل زیر سبد با شک افتادم ... موتومبو یکی از نوستالژی های من از ان بی ای بود ...
اونموقعی هم که همش بن بودیم اینجا و اخراج میشدیم یادمه چند تا اکانتی از موتموبو ساخته بودم ... یادش بخیر ...
پارسال زمانی که بهترین تیم دفاعی لیگ بودیم گفتم معمولی ترین دروازبان تاریخ استقلال که با شانس به اینجا رسیده ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته دروازبان معمولی کم نداشتیم ... اونایی که به چشم دیدم غلامپور یحیوی طباطبایی رودباریان محمدی و ...... طالب لو و برومند هم دستکمی از اینا نداشتن و معمولی بودن ... تنها دروازه بازان خوب 30 سال اخیر مهدی رحتمی بود ...
الان یه تیمی مثل لیورپول خرید نمیکنه با همون بازیکنا صدر لیگ جزیره رفته اونوقت تیمی که بهترین ساختار دفاعی رو داشت رو با خریدهای الکی و دهن پر کن به این روز انداختن که حتی دفاع کردن هم بلد نیست ...!
تقصیر هواداره که انتظار داره هر فصل دو جین بازیکن بگیرن در حالی که استقلال فقط به مهاجم احتیاج داشت ... حتی رامین رضاییان هم خرید احساسی بود برای بازی روانی وگرنه تو این ترکیب به درد نمیخوره ...
زیباترین نگاه یک زن در تاریخ موسیقی ایران ...
و زیباترین نگاه یک مرد در تاریخ موسیقی ما ...
در حال حاضر 312 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 312 مهمان ها)