مگه تو نبودی گفتی آخرین سنگر سکوته ...؟! ملت هم فراموشکار ... حالا میگی این حرف سیاسی نیست و به رئیس جمهورمان اعتماد داریم ...!!!
مگه تو نبودی گفتی آخرین سنگر سکوته ...؟! ملت هم فراموشکار ... حالا میگی این حرف سیاسی نیست و به رئیس جمهورمان اعتماد داریم ...!!!
تقریباً از دو سال پیش من به قول یه بنده خدایی گیر داده بودم به اروپا به خصوص آلمان و فرانسه و سیاست های مهاجرتی که باعث بحران عظیمی شده و بحران شدید سیاسی ... دلیل هم داشتم چون اخبارش توسط خاله بنده بهم میرسید ... طی این دو سال شدیدترین سانسور خبری از اوضاع آلمان و فرانسه در رسانه ها صورت گرفت و اخبار بحران سیاسی اجتماعی و اقتصادی به شدت سانسور شد تا اینکه ترامپ اومد و ورشکستگی سیاسی فرانسه و در کنارش ورشکستگی اقتصادی و اجتماعی آلمان بالاخره ار سر ناچاری تیتر رسانه ها شد و اشاره کوچکی بهش داشتن ...
حالا هم به این نتیجه رسیدن که سیاست های جمعیتی رو تغییر بدن که خیلی دیره ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط نگاه کنین چه زمانی اومد رئال ...! دوران بازسازی برنابئو و ریاضت اقتصادی بدون خرید بازیکن جدید ... به نظرم پرز اینو آورد برای دو سالی که خرید بزرگ نداشتن و دوران گذار ... پرز اصلاً فکرشم نمیرد اینقدر موفق باشه ... تازه رسید به دوران کرونا اوضاع خیلی بدتر هم شد ...
واقعاً کارلتو بی نظیره و بدون شک یکی از بزرگترین مربی های تاریخ ...
از طرف یه بارسایی کارلتو فن ...
پارسال که همه درگیر جنگ و تیر و ترقه بودن و از اقتدار صحبت میکردن گفتم اینا در تمام زمینه ها شکست خوردن و دست ها رو به نشانه تسلیم بالا بردن ... شکست خوردن رو که همه دیدن و اعتراف کردن ولی این جمله دستها به نشانه تسلیم بالا بردن حالا ثابت شد ...
سند چشم انداز 20 ساله توسعه 1404 ...
آیا فک میکنید سسخلی در ایران ریشه تاریخی ندارد ...؟! سخت در اشتباهید ...
در حال حاضر 50 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 50 مهمان ها)