این شاهکار ولوله از استاد صادق نوجوکی رو داشتم فراموش میکردم و فراموش میشد تا اینکه حالا کیفیت اصلیش اومد ... یعنی بقیه هر کاری بکنن خراب نمیشن ولی همین موزیک ویدئو برای سابقه نوجوکی کافیه ... من اگه به جاش بودم پول میدادم به بیبیان پاکش کنه ...
یه بار سالها پیش این اتفاق برام افتاد یادم نمیره ...ولی خب در این حد ضایع نبود ...
همیشه گفتم از این موجودات و امثالهم مثل علیرضا دبیر و خداداد عزیزی و وحید شمسایی که این روزها سیبل شدن نترسین ...! اینا به هر دلیل چه پول باشه چه پست و مقام راهشون مشخصه ... میدونستن به هشتاد درصد مردم پشت میکنن و فحش میخرن ولی حداقل جرات بیانش رو داشتن و دارن ... تکلیفشون مشخصه ...
ولی یکی مثل مهران مدیری و رامبد جوان و احسان علیخانی و امثالهم جرات بیان هیچ چیزی رو ندارن ... از اینا باید ترسید ... ولی برای همینا به به چه چه میکنن ...
یا یکی مثل علی دایی که سابقه دستبوسی حسن چاخان و خالیباف و امثالهم رو داره حالا شده با غیرت و باشرف و مردمی ...!!!!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسال میگفتم که این پروژه شکست بزرگ اقتصادیه همه میگفتن دکتر این چه حرفیه ابر پروژه بی نظیر اقتصادی و پرز مغز اقتصادی اروپا و این حرفا ... حالا کم کم داره زوایای این شکست بزرگ اقتصادی نمایان میشه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسال هم گفتم این پروژه زیباسازی بود نه بازسازی ... پرز برای اینکه نشون بده رئال بزرگترین باشگاه جهانه و این استادیوم بشه پایتخت سوپـــر لیگ ... یعنی میخواست خانه ارباب بسازه و رعیت ها تعظیم کنن بهش ...
در حال حاضر 158 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 158 مهمان ها)