بهترین شراب قرمز در تاریخ موسیقی ایران ...
بهترین شراب قرمز در تاریخ موسیقی ایران ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همون اول فصل همین لیورپول رو مثال زدم که خریدی نداشته و صدر جدوله ... ولی هوادار بی مغز و احساسی استقلال قبل هر فصل منتظر دو جین بازیکن جدیده ... من از نکونام و سبک مربیگریش خوشم نمیاد ولی بهترین دفاع لیگ رو ساخته بود ... اگه میزاشتن همون تیم پارسال دست نخورده واسه امسال هم بیاره و نهایت یه مهاجم جدید بگیره الان صدر جدول بودیم بدون شک ... نه اینکه رامین رضاییان الکی بیاد ترکیبو تیم رو بهم بزنه ...
حالا هم که درگیر موسیمانه و دلال های اطرافش شدیم و جالبه نتیجه نمیگیره تا فصل بعد شاید نتیجه بگیره چون خارجیه ...!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کردین در این دو سه ماه که ترامپ اومده مطالب بی بی سی هم خیلی تغییر کرده ...؟!!!
البته از زمانی که آخوندا هم شکست خوردن و بشار رفت مطالبش خیلی گداسیمایی شده انگار داری خبرگوهزاری فارس میبینی ...
البته من از پارسال هم گفتم اسرائیل و آخوند با هم شکست میخورن و پیروز نهایی فقط آمریکا و چین هستن ... با آمدن ترامپ پیروز نهایی آمریکا شد و همونطور که بایدن چرتی گفت سرنوشت جهان برای پنجاه تا شصت سال آینده معلوم شد ... پوتین هم سهم خودشو گرفت تامام ...
در حال حاضر 108 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 108 مهمان ها)