نوشته اصلی توسط MIRLORD اونو که بزن.جدید هم چیزی دیدی معرفی کن. اون رو من نگفته بودم بیلبورد گفته بود
نوشته اصلی توسط pirana مهندس چرا توهین میکنی؟ کمتر از بلوری 720 باشه تماشا نمیکنیم اصلا من کجا توهین کردم ؟ میگم فیلم کم نیارین حالا تخفیف بده کیفیت پرده هالیوود ببین دیگه
نوشته اصلی توسط Gsshop انگاری هوا تب داره هوای ما شاش داره همین الان 37 درجه ریل فیل 42 رطوبت 46%
نوشته اصلی توسط hesamz اون رو من نگفته بودم بیلبورد گفته بود اینو (درواقع اونو) جاهای دیگه هم میشه گیر آورد ولی من ترسناک جدید میخوام!
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
نوشته اصلی توسط pirana اصلا انگار پشممو آتیش بزنیا... خودمو میرسونم پیامبر فرموند : پشم باید هر 40 روز یکبار زده شود ، اگر ندارید پول قرض کننین واجبین بخرید
نوشته اصلی توسط pirana هوای ما شاش داره همین الان 37 درجه ریل فیل 42 رطوبت 46% همین منو کشته
در انتظار رسیدن قطار فیلم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من کجا توهین کردم ؟ میگم فیلم کم نیارین حالا تخفیف بده کیفیت پرده هالیوود ببین دیگه نه اصلا... کم بیاریم میریم هالیوود سینما که فاز جمع هم بگیردمون
آلبوم کس شریه
ویدیو استان قشنگ شده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 467 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 467 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن