چقد پیر شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد پیر شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هم استخر رفتنتونو ببینیم ایشالا
اینو
طرح دولت نظامی جدید تایلند برای پاکسازی شهر بدنام پاتایا[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس های لو رفته از جنیفر لارنس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه "اسب زخمی"
فقط شلّیک کن،این آخرین راهه
بزن تیر خلاصو قصّه کوتاهه
یکی،بود و نبودُ با خودش برده
بهت گفتم،کلاغ قصّه مون مرده...
نگفتم تا نیای آروم نمی گیرم
نگفتم جون به لب می شم،نمی میرم
نگفتم آخرِ این قصّه می اُفتم
بدون تو نمی تونم،بهت گفتم...!
تو حال اسب زخمی رو نمی فهمی
بکِش این ماشه رو،بانوی بی رحمی
بکِش این ماشه رو،تو خودِ این زخمی
من از تو زخمی ام اما،نمی خوام مرهمم باشی
نه حتی لحظه ی آخر،تو تنها همدمم باشی
تو حال اسب زخمی رو نمی فهمی
بکِش این ماشه رو،بانوی بی رحمی
بکِش این ماشه رو،تو خودِ این زخمی
فقط شلّیک کن،این آخرین راهه...
یارو 60 تا عکس دیگه هم ازش داره
در حال حاضر 124 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 124 مهمان ها)